Cum faci o priza sa arate cool?

Prizele nu-s cool prin natura lor. De ce? Pentru ca sunt prize, obiecte practice in care n-au voie copiii sa-si bage degetele. Cu adolescentii e insa o alta poveste. Dupa ce invata ca prizele sunt utile, necesare dar si periculoase, simt nevoia sa faca schimbari in decor si vor ceva mai special. Aici intervin micile obiecte din plastic numite rame prize. Iar cu ramele ne putem juca dupa pofta inimii. Ramele pentru prize au rol functional, de sustinere, sunt facute din materiale rezistente la temperaturi ridicate si la foc si mai nou au rolul de a da un aspect mai placut prizelor care par sa ne inunde casele din zi in zi.

 

Casele, pensiunile, trenurile, avioanele, spitalele, birourile au nevoie de multe, multe prize. Din ce in ce mai multe si mai diverse. Duble, triple, cvadruple, avem nevoie de ele ca de aer. Daca am sta sa numaram gadgeturile, electrocansicele si restul obiectelor care necesita conectarea la curent electric ar trebui sa montam priza langa prinza pe toti peretii si tot am mai avea nevoie de prize. Asa e viata noastra. Complexa, consumatoare de timp si energie și mai ales mereu pe fuga. Pe langa toate mai trebuie sa avem grija si de estetica interioarelor. Ca sa nu umplem peretii camerelor de gauri inestetice mai cuplam din prize si mai montam o priza dubla ici, o priza  tripla colo. Important e sa avem prizele cat mai la indemana.

Priza USB este extrem de utila in orice casa, de aceea este bine sa montam una, de preferabil in dormitor sau living pentru a ne incarca gadgeturile direct de la sursa.