Cum sa economisesti spatiul cu elementele potrivite de tamplarie PVC Arad

tamplarie pvc arad

O casa frumoasa, moderna si confortabila este ceea ce ne dorim fiecare dintre noi. Uneori insa, spatiul locuintei nu este atat de generos precum ne-am dori, de aceea trebuie sa cautam cele mai bune solutii de organizare a casei, pentru a profita la maxim de tot spatiul pe care il avem la dispozitie.

Usile culisante reprezinta o solutie relativ recenta in materie de tamplarie PVC Arad  prin care putem economisi spatiu important pe balconul apartamentului sau pe terasa  casei in care locuim.

Tamplarie PVC Arad – pentru un balcon sau o terasa cu iz de vacanta

In functie de tipul locuintei, balconul sau terasa acesteia reprezinta o oaza de liniste  si locul preferat in care ne retragem in zilele toride de vara. Decorat in stil minimalist, cu nici elemente surpinzatoare  de detaliu, balconul poate fi acel loc al caminului in care sa ne simtim cel mai bine in moemntele de relaxare. Prin urmare, trebuie sa-l proiectam si sa-l imbunatatim in cel mai iconic mod posibil.
Unul dintre cei mai importanți factori pentru a vă face balconul să arate frumos și original este să aveți ușa de balcon perfectă. Ușa principala a balconului poate face perimentrul acestuia  să arate mai spațios și mai frumos, iar singurul obiectiv este obtinerea confortului dorit.

Elemente de tamplarie PVC Arad surprinzatoare – usile culisante. Pe care le alegem?

Usile culisante se deschid orizontal, prin alunecare, de obicei paralel cu un perete si inlocuiesc cu succes usile traditionale, cu deschidere obisnuita, dar care “consuma” mult spatiu prin deschidere. Usile glisante sau culisante, pe langa rolul lor practic, dau casei o senzatie de intensa luminozitate si de spatiu amplu.

Acestea ofera o vedere uimitoare asupra exteriorului si dau intregii locuinte un look elegant si atractiv.

Ce tip de usa culisanta alegem?

Sistemul de deschidere diferentiaza aceste usi culisante in usi oscilo-culisante si usi culisante cu ridicare. Orice tip de sistem ati alege, trebuie sa stiti ca sunt la fel de silentioase si de usor de manevrat.

  • Usile oscilo culisante – create pentru a fi utilizate in cazul unor deschideri de dimensiuni ample, iar principalelel avantaj sunt economisirea de spatiu si siguranta sporita in momentul manevrarii. Acest tip de sistem de culisare este perfect pentru usile mari, ce ofera spatii generoase, sar fara sa afecteze in vreun fel izolatia termica sau fonica a intregului sistem de tamplarie PVC Arad. Usile oscilo culisnate determina o actionare lina, cu amortizoare complexe, prin deplasarea usoara a cercevelei catre interior. La inchidere, partea mobila se deplaseaza catre interior, ramanand pe pozitie inchisa perfect inchisa si aliniata cu partea fixa. Inchiderea este etansa si ofera siguranta completa prin numeroasele puncte de inchidere.
  • Usile culisante cu ridicare – sunt recomandate pentru deschiderile mari si foarte mari, fara ca izolarea termica si fonica sa fie pierduta. Sunt potrivite atat constructiilor noi, cat si constructiilor existente, prin care se poate face o trecere placuta intre balcon si zona de living a apartamentului. Desi greutatea este mare, ele sunt usor de manevrat.

Orice tip de usa culisanta ai alege in materie de tamplarie PVC Arad, un lucru este cert – ele te ajuta sa beneficiezi la maxim de spatiul mort creat de-a lungul peretelui, acolo unde ar fi fost deschiderea usii obisnuite, sunt usor de manevrat sunt extrem de eficiente in izolarea termica si fonica, in ciuda dimensiunilor mari.

Ele creaza impresia unui spatiu mai mare, aduc luminozitate in casa ta.

Imagineaza-ti cate povesti vor fi savurate din acest spatiu, prin adaugarea catorva plante si a unui set de mobilier din bambus care vor crea un decor sublim!

Daca nu esti sigur ce tip de usa culisanta se potriveste locuintei tale, intra in legatura cu unul dintre consultantii de la Fremium Fenster!

——————————–

premium fenster

Informatii si Comenzi:

TIMISOARA

Telefon: 0722 616 581

Mail: premiumfenster10@gmail.com

——————————–

DETA

Telefon: 0743 761 716

Mail: deta@premiumfenster.ro

Adresa – Str.Victoriei, Nr.10

——————————–

ARAD

Telefon: 0748 475 168

Mail: premiumfensterarad@gmail.com

Adresa – Str.Aurel Vlaicu, Bl.i10