fbpx

Cum deschizi cont la Betano pas cu pas

Betano-cum-imi-fac-cont-si-cum-pariez

Casele de pariuri din România au trecut printr-o creștere incredibilă în ultimul an, iar una dintre agențiile care a avut o creștere considerabilă în domeniu a fost Betano. Compania a apărut în anul 2016 în România, după ce a dobândit multă experiență în alte țări din Estul și Sudul Europei. Mulți români aleg Betano pentru că are o aplicație bine optimizată, iar platforma online funcționează excelent atât pe un browser de pe PC, cât și de pe telefon. Deși au o aplicație mobilă foarte bună – probabil pe primul loc în România, mulți conaționali aleg să intre în contul lor de pe un browser de pe telefonul mobil. Din această cauză, firma a investit destul de mulți bani pentru a optimiza site-ul pentru toți clienții companiei.

Cum deschid un cont la Betano

După ce intrăm pe site-ul lor, în partea din dreapta sus a ecranului vom vedea butonul „Înregistrare” și vom apăsa pe el. Va apărea o căsuță unde putem introduce email-ul pe care vrem să îl folosim sau putem să alegem una dintre opțiunile rapid, cum ar fi autentificare prin Facebook, Google, etc. Acest proces este descris în detaliu pe pagina inregistrare Betano.

Am introdus email-ul și acum avem o nouă pagină pe care trebuie să o completăm. În prima jumătate din partea stângă, avem căsuță pentru email, care e deja completată datorită pasului precedent. Apoi vom alege un nume de utilizator, va trebuie să introducem o parolă și apoi să o repetăm, din motive de siguranță. După aceea, introdu numele și prenumele – nu folosi numele mijlociu ca prenume pentru a nu avea probleme pe viitor, alegi sexul (masculin sau feminin), data nașterii și echipa favorită (poți alege opțiunea altă echipă).

În a 2-a jumătate din pagina de înscriere avem de completat mai multe date personale. Va trebui să pui numărul tău de telefon mobil, unde vei primi după finalizarea înscrierii un cod de verificare. Trebuie să introduci țara de reședință (dacă nu ești în România, nu te poți juca din punct de vedere legal), orașul de reședință, adresa completă și codul poștal. În plus, va trebui să bifezi căsuța care declară că ești rezident român și să introduci CNP-ul în următorul câmp (nu îți va face nimeni public CNP-ul, ești protejat prin lege privind datele personale).

La sfârșit, poți adăuga un cod promoțional (deși o poți face și mai târziu, înainte de prima depunere) și trebuie să bifezi cel puțin a 2-a căsuță dintre ultimele două, unde declari pe propria răspundere că ai cel puțin 18 ani și că accepți toți termenii și condițiile. Poți bifa prima căsuță dacă dorești să primești oferte și bonusuri pe email-ul folosit la înscriere.