Cum decoram camera in functie de lumini?

Lumina in casa este o necesitate, chiar daca ziua ne folosim de lumina naturala si incercam sa profitam cat mai mult de ea, seara avem nevoie de lumina de la bec, neon sau alta sursa de iluminat, dar nu despre asta vorbim, ci despre iluminatul decorativ, care are rolul de a pune in evidenta obiecte valoroase, detalii ale amenajarii sau o anumita parte din mobilier. Cu rol decorativ se pot folosi lampi, spoturi, aplice si chiar plafoniere, acestea creaza cu ajutorul luminii o atmosfera relaxanta si un decor spectaculos. La Euro Vial Lighting gasiti tot ce aveti nevoie pentru a pune in practica toate ideile de decorare a locuintei cu ajutorul luminilor.

Cum iluminam bucataria si baia? Corpurile de iluminat Constanta de la Euro Vial Lighting sunt esentiale pentru decorarea bucatariei cu ajutorul luminilor. Intr-o bucatarie eleganta, dar si una in stil retro, luminile au un rol foarte important, le puteti amplasa in jurul vitrinelor din sticla sau a unor tablouri folosind aplicele de perete, spoturile sau lampile suspendate. In baie puteti pozitiona corpuri de iluminat in jurul oglinzii sau deasupra acesteia pentru a da senzatia de spatiu mai mare, dar si pentru a crea o atmosfera aparte.

Corpul de iluminat suspendat este unul dintre cele mai utilizate in iluminatul decorativ, la fel ca spoturile, pentru ca pune in evidenta perfect obiectele de decor, mobilierul si transforma incaperea dintr-o camera banala in intr-una magica. Luminile pot fi folosite in diferite culori si intensitati, pot fi reglate in functie de cat de mult va doriti relaxare sau activitate intensa.