Cum crestem pe instagram

Cum crestem pe instagram

Desi initial Instagramul pare a fi un loc destul de greu de inteles, exista cateva lucruri pe care le poti avea in vedere, astfel incat sa te bucuri de un cont de succes. Trebuie sa retii ca un cont de instagram se construieste in timp, iar rezultatele nu pot aparea peste noapte, nici in cazul in care iti faci reclama masiv. Pe Instagram trebuie sa-ti construiesti o comunitate, lucru valabil pentru orice retea sociala, de aceea aceeasta trebuie sa fie prima ta prioritate, o aceasta fiind bazata pe like-uri pe instagram si followers.

    1. Cum iti construiesti comunitatea?

Comunitatea se construieste pe Instagram interactionand des cu ea. Ideea este ca trebuie sa privesti oamenii de pe Instagram ca fiind prietenii tai si sa incepi sa creezi legaturi cu acestia pentru ca sa ai parte de un cont care creste mereu. Te poti folosi si de cateva tips si tricks pentru cresterea unui cont de Instagram.

Foloseste culori diferite atunci cand postezi la Story. Pe langa culorile obisnuite, Instagram iti ofera posibilitatea de a alege orice fel de culoare doresti. Nu te opri doar la anumite culori, ci posteaza folosindu-te de toate culorile posibile. 

    1. Foloseste cat mai des efecte de culoare in Stories! 

Efectele de culoare iti pot face story-ul sa iasa mai usor in evidenta, iar un efect 3D poate fi perfect pentru un anumit Story. Este foarte usor sa iesi in evidenta cu acest Story si tot ce trebuie sa faci este sa dai tap pe imaginea cu un creion si sa modifici acest story. Poti alege dintr-o gama variata de culori si aici, de aceea nu te limita doar la culorile pe care Instagram ti le propune.

Poti intoarce foarte usor ecranul atunci cand faci un Live sau postezi pe Stories, dand tap de doua ori in Story. In acest fel nu mai stai mult timp si te gandesti pe care buton trebuie sa apesi pentru a schimba imaginea. 

O alta idee buna pe care o poti avea in vedere este sa folosesti cat mai multe fonturi posibile. Exista cateva fonturi principale pe Instagram precum Classic, Modern, Neon, Strong si Typewriter, dar mai sunt si alte fonturi la fel de utile pe care le poti gasi foarte usor in aplicatie. Daca iti doresti, poti sa folosesti si fonturi animate, acestea fiind si ele la fel de populare pe Instagram. 

Functia de Stickere este si ea foarte populara pe Instagram, de acea te poti folosi si de aceasta. Instagram ofera o varietate foarte mare de stickere dintre care poti alege si astfel sa-ti faci story-ul mult mai interesant. Chiar si hashtagurile pot fi ascunse, daca nu iti doresti ca ele sa fie afisate. 

Adaugand hashtaguri pe story este una dintre cele mai importante tips pe care le poti avea in vedere atunci cand postezi pe Instagram. Daca folosesti aceasta functie, iti maresti sansele ca un numar din ce in ce mai mare de persoane sa ajunga pe contul tau si astfel sa ai parte de un cont mai popular. Tinand cont de toate aceste sfaturi, vei reusi sa te bucuri de un cont de Instagram popular. Mai multe detalii pe https://cumpara-socialmedia.ro/