fbpx

Cum corectam aspectul dintilor?

Dar problemele de natura estetica? Ce metoda alegem pentru a obtine un zambet perfect? Stomatologia a facut progrese impresionante in ultimii ani asa ca poti obtine zambetul mult dorit oricand, deoarece exista foarte multe metode de estetica a dintilor, de la albire dentara la fatete dentare si multe alte tratamente inovatoare. Fatetele dentare sunt recomandate pentru a corecta problemele estetice precum dinti tociti, cu structura neregulata a smaltului, dinti patati, sau usor spatiati. Doar dintii sanatosi pot suporta aplicarea de fatete dentare sau alte tratamente ce tin de estetica dentara!

Cu ajutorul fatetelor dentare, dintii tai pot arata perfect, poti avea un zambet de invidiat, fara ca acestia tai sa fie afectati. Fatetele dentare sunt foite de mici dimensiuni, confectionate din diferite materiale, care se aplica pe suprafata exterioara a dintilor si pot schimba culoarea, forma, pozitia sau lungimea acestora. In acest moment, cea mai rapida si eficienta metoda pentru infrumusetarea zambetului este cu siguranta reprezentata de fatetele dentare, find o metoda non-invaziva si extrem de eficienta. La Neoclinique ai parte de o consultatie si un plan de tratament, inainte de orice, pentru ca medicul sa observe si chiar sa previna orice problema ce poate impiedica aplicarea fatetelor dentare.

Ce inseamna concret elaborarea unui plan de tratament? Pentru a incepe un plan de tratament este nevoie de 2 vizite in clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique, in cadrul carora se efectueaza un profil digital cu datele tehnice necesare solutionarii tuturor problemelor sale dentare, o echipa de medici lucreaza pentru a gasi cele mai optime solutii in vederea solutionarii problemelor existente si alegerea unei metode de estetica dentara, pentru a avea in final zambetul mult dorit.

Ne folosim intotdeauna de instrumentul nostrum preferat, care ne face atat noua, cat si pacientilor munca mai usoara, Digital Smile Design, in felul acesta oferim tuturor posibilitatea de a transforma orice zambet, intr-unul perfect.