fbpx

Cum au evoluat jocurile de sloturi în România

În țara noastră există o mulțime de oameni care iubesc jocurile de noroc și care se joacă frecvent. De departe cele mai iubite jocuri de noroc sunt acele jocuri slots pe care împătimiții le găsesc la orice casă de pariuri sau cazino.

Jucătorii apelează la jocurile de noroc pentru un plus de adrenalină, o metodă de relaxare și un mod plăcut de a petrece timpii morți pe care îi petrecem cu toții la coadă la vreun cabinet sau un magazin. Odată cu evoluția tehnologiei, ne este foarte ușor să ne jucăm pacanele gratis, deoarece avem acces la cazinourile online chiar de pe telefon.

Dacă acum câțiva ani, foarte puțină lume se ducea la cazinoul offline, deoarece nu era aproape de casă, cerea o ținută adecvată și bani cash, iar cazinourile puteau alege să excludă anumite persoane, acum lucrurile s-au schimbat.

Primele jocuri ca la aparate online erau plasate fizic în casele de pariuri sau agențiile de pariuri care apăruseră în marile orașe din țară. La început oferta de sloturi nu era prea variată, iar oamenii abia începeau să înțeleagă ce sunt sloturile, de ce îi atrage pe alți jucători sau care sunt potențialele câștiguri ale jucătorilor.

Văzând că oamenii devin tot mai interesați de jocuri slots, proprietarii de case de pariuri au lărgit oferta extinzându-se până în cele mai mici orașe și ajungând în prezent și la sate și comune. De asemenea, producătorii de jocuri de noroc au venit cu noi jocuri, unele mai atractive ca altele pentru a atrage și fideliza noii jucători. De la cazinourile tradiționale și casele de pariuri până la saltul în lumea online a fost doar un pas.

Mutarea în online a venit odată cu dezvoltarea tehnologiei

Progresul tehnologic a făcut posibilă crearea unor cazinouri online unde jucătorii să se bucure de toate avantajele pe care le oferă un cazino tradițional cu plusul că jucătorii nu mai trebuie să se deplaseze.

Cu fiecare lună care trece apar noi site-uri de cazinouri care sunt din ce în ce mai atractive atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei experimentați. Acestea vin cu oferte profitabile și mai generoase decât ceilalți operatori. Se pot compara ofertele la sloturi care devin valabile după ce se acceptă bonusul de bun-venit. Totuși, jucătorii nu sunt atrași doar de premiile în bani. De fapt, operatorii noi le oferă noi oferte de păcănele inovative care sunt adaptate minuțios la preferințele și chiar la cerințele jucătorilor.

Pe piața cazinourilor online în permanență apar cazinouri noi, dar jucătorii ar trebui să fie foarte atenți la ce aleg. De fapt, nu toți operatorii care se află live pe internet au dreptul de a funcționa. Lucrul care reglementează funcționarea unui cazino online este licența obținută de la ONJN și care constituie un proces lung și dificil, în urma căruia doar cei mai buni operator vor primi dorita licență.

Licența L2193393Y001127 obținută in baza deciziei ONJN Nr. 2590 / 28.10.2019

Cazinourile online care dețin licență de funcționare au drept legal de desfășurare a activității în România. Licența oferită de ONJN este, de obicei, aflată vizibil în partea inferioară a site-ului. Prezența licenței demonstrează jucătorilor că jocurile de pe site sunt corecte și de asemenea, că informațiile lor vor fi protejate și nu vor fi vândute la terți.

Deși în prezent jucătorii care iubesc sloturile pot juca acest tip de joc atât în offline, cât și în online, cele mai mari încasări le are mediul online, deoarece este mai ușor de accesat. Jucătorul are nevoie de un smartphone sau o tabletă, un cont bancar și o conexiune stabilă la internet pentru a se bucura de ce are fiecare cazino online de oferit.

Bonusurile sunt cele care îi atrag pe jucători, deoarece le stârnesc curiozitatea și le dau speranța că vor multiplica sumele de bani primite în cel mai scurt timp. Datorită informațiilor prezente online orice jucător începător poate învăța să joace jocurile de noroc incluzând pe cele avansate, cum ar fi pokerul sau blackjack-ul.

Cele mai mari avantaje pe care le aduc cazinourile online jucătorilor săi sunt comoditatea, datorită faptului că pot juca din intimitatea casei lor, îmbrăcați în pijamale dacă așa vor, rapiditatea plăților și depunerilor prin intermediul platformelor avansate de plată, oferta de jocuri ca la aparate online mult mai variată, a bonusurilor de bun venit, bonus la prima depunere și bonusurilor de fidelizare, care în cazinoul fizic lipsesc.