Cum arata oferta eGood de televizoare Samsung

Despre televizoarele Samsung putem spune ca au oferit pionieratul cu privire la un numar impresionant de tehnologii revolutionare, impunand reale standarde in claritatea imaginii, redare inteligenta si acuratetea acustica.

Televizoarele ultramoderne promovate pe acest site ne vor surprinde prin design, dar si prin calitatea de exceptie a imaginii. Aici vom gasi modele cu o rezolutie excelenta, dotate cu ecran LED TV si prevazute cu sisteme wireless. Iata la ce inovatii ne asteptam de la noile generatii de televizoare Samsung  din oferta e-Good: indiferent de cat sunt de avansate functiile televizoarelor de la acest brand, toate modelele disponibile utilizeaza tehnologia LED, ce se impune printr-un contrast desavarsit de 3000000:1 sustinand prin pozitionarea diodelor emitatoare de lumina inclusiv un design ultraslim.

Bineinteles ca aceasta nu este singura marca prezenta in selectia platformei de electronice. Cumparatorii online vor gasi pe site variante propuse de Sony, Philips sau LG, alaturi de televizoarele cu LED de la firme precum Wellington sau Finlux. Experienta acustica evolueaza in functie de complexitatea televizoarelor prezentate la e-Good de la tehnologiile Surround: DTS Studio Sound, Dolby Digital plus, Dolby Pulse Putere, audio: 2 x 3 W spre 10 W x 6 (RMS), Woofer, Dolby MS11, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler.

Cele mai simple televizoare din aceasta categorie au ca intrari/iesiri porturi HDMI sau USB, mergand in functie de complexitatea tehnologiei spre Ethernet (LAN), Headphone, Digital Audio Out (Optical), Scart, Content Sharing, Screen Mirroring, Smart Hub, Skype Skype™ on Samsung TVm, Anynet+, Wireless LAN sau Smart View.

Dincolo de acestea, chiar si cele mai simple modele permit o experienta vizuala prin conexiuni Scart, Component In (Y/Pb/Pr), Composite sau CI Slot.
Ca functii standard, modelele promovate includ Connect Share, Movie Picture in picture (PIP), Sleep Timer, Teletext.

Receptia programelor poate fi analog cu posibilitatea extensiei spre suport digital, iar televizoarele se disting prin eficienta celor mai economice clase de consum. Dupa cum putem vedea in selectia televizoarelor Samsung de la e-Good, modelele acestui brand pornesc de la 859 lei.

Tehnologia lor poate fi incadrata intr-o diagonala de 54 cm mergand, in functie de complexitate modelului spre 214 cm. Rezolutia televizoarelor poate porni de la 1920×1080 pixeli, mergand spre 3840×2160. Daca doriti o gama larga de modele de la aceasta marca, sau provenite de la orice alt brand, pe platforma de electrocasnice e-Good gasiti sute de modele disponibile la cele mai bune preturi din Romania! Tot aici veti putea comanda monitoare, imprimante, tablete performante sau sisteme de Home Cinema. Nici telefoanele mobile nu lipsesc din oferta agregatorului online, fiind prezente aici in mii de variante.