Cum arata baia visurilor tale?

Pentru multi dintre noi baia este cea mai importanta camera din casa. Da, chiar mai importanta decat bucataria sau dormitorul. Baia reprezinta zona in care ne aranjam dimineata pentru zi si ne relaxam seara dupa o zi grea. Filmele alea in care o ea citeste si bea un pahar de vin intr-o cada cu spuma chiar te fac sa-ti doresti o baie superba, ca o camera de zi numai ca pentru seara.

Daca si tu ai in minte o astfel de baie cu multe rafturi, dulapuri si dulapioare pline ochi cu geluri de dus cremoase, spume si saruri de baie, prosoape moi si creme hidratante atunci ai nevoie de niste mobilier de baie Constanta. Unde sa-ti pastrezi zecile de produse cosmetice, uscatorul de par, placa si alte jucarii daca nu intr-un dulap frumos asezat perfect intr-o baie perfecta?

Mobilierul de baie trebuie ales pe spranceana si dupa anumite tipare. Inainte de toate, ar fi bine sa stabilesti ce fel de baie vrei sa ai. Una de tip roman, cu mozaicuri, marmura in tonuri calde? Una de tip japonez sau o baie in stil colonial? In functie de stilul ales vei putea combina si faianta, gresia, cada, chiuveta si restul obiectelor.