fbpx

Cum ar trebui să fie un meniu nuntă București

alegi un meniu de nuntă București

Fiecare cuplu de tineri care dorește să se căsătorească, se confruntă cu întrebarea unde să sărbătorească nunta. Locațiile de nuntă pot fi foarte diferite – de la un balon cu aer cald sau un platou montan până la un picnic în pădure sau un lac european. Cu toate acestea, mulți oameni preferă formatul tradițional – restaurant cu meniu de nuntă București. O nuntă într-un restaurant oferă, de asemenea, tinerilor căsătoriți posibilitatea de a nu depinde de capriciile vremii. Orice nuntă într-un restaurant poate fi transformată într-o sărbătoare de salon pentru cei mai apropiați de tine și într-o sărbătoare pentru întreaga lume. Fără îndoială, acest lucru depinde atât de dorința cuplului, cât și de bugetul nunții. Unul dintre punctele cheie la orice nuntă este meniul, pentru că vrei ca oaspeții să fie nu numai veseli, ci și mulțumiți de meniu.

Meniul nunții la restaurant

Meniul nunții nu numai că ar trebui să fie gustos, ci și variat, astfel încât niciunul dintre invitați să nu se înfometeze. Dacă oaspeții au alergii sau intoleranțe la anumite alimente, cel mai bine este să afli în prealabil. De asemenea, este posibil să pui semne mici lângă fiecare fel de mâncare, care să conțină principalele ingrediente, astfel încât oaspeții să nu se afle într-o situație incomodă.

Nunta clasică constă de obicei dintr-un set de aperitive calde și reci, o varietate de salate porționate, feluri de mâncare fierbinți, grătar, fructe și deserturi. De asemenea, în plus, există mai multe tipuri de pâine proaspătă pe masă. Atunci când aleg unde să sărbătorească o nuntă, multe cupluri iau în considerare exclusiv locațiile în care zonele de bufet și nuntă pot fi împărțite. Dacă decizi să împarți partea restaurantului nunții într-o masă tip bufet și nunta în sine, atunci trebuie să alegi două meniuri complet diferite.

De asemenea, atunci când alegi un meniu de nuntă București, este necesar să alegi un meniu separat pentru copii, dacă ai și astfel de invitați la nuntă. Mesele copiilor nu trebuie să conțină condimente, aditivi, coloranți artificiali și trebuie preparate exclusiv din produse naturale. Ar trebui să știi dacă unii oaspeții intenționează să vină cu copii la nuntă. Dacă ai invitați și copii, ar trebui să întrebi părinții despre preferințele gustative ale micilor invitați, astfel încât toată lumea, fără excepție, să fie mulțumită.

Atunci când alegi un meniu de nuntă, una dintre problemele principale ar trebui să fie, de asemenea, conformitatea bucatelor selectate cu bugetul tău de nuntă. La restaurantul de nuntă J`adore Ballroom București ai posibilitatea de a alege un meniu, in funcție de bugetul tău personal. Restaurantul îți oferă posibilitatea de a organiza o nuntă în orice format. Organizatorul de nuntă al restaurantului, te va ajuta cu plăcere să pregătești un meniu de nuntă în funcție de numărul de invitați, de preferințele mirilor și de bugetul nunții.