fbpx

Cum ar trebui sa decurga corect un masaj erotic?

salon masaj erotic Timisoara

Specialistii de la http://masaj-iulia.ro/ explica modul in care ar trebui sa decurga masajul erotic. Acesta este mult mai mult decat isi imagineaza cineva si, de multe ori, asteptarile pe care clientii le au sunt cu mult depasite de realitate.

Salon masaj Iulia – pregatirea pentru masaj

La masaj erotic Iulia pregatirea pentru masaj se face astfel: este asigurat un loc cald si linistit, dar, mai ales, confortabil, in care clientul sa nu fie deranjat de absolut nimic. Toate telefoanele se opresc si sunt aprinse lumanari. Se va pune o muzica relaxanta si romantica.

Salutul inimii

Este o practica antica tantrica pentru recunoasterea divina intre persoanele participante la masaj. Acest salut este foarte bun si pentru relaxare. Cele doua persoane vor sta, pur si simplu, una langa cealalta, privindu-se in ochi. Se va mentine contactul vizual pe tot parcursul acestei etape. Fiecare persoana isi intinde bratele spre pamant, cu palmele impreunate.

Tehnica de respiratie implica inhalarea aerului in timp ce mainile sunt duse spre inima. In timpul expirarii, cei doi parteneri se apleaca unul catre celalalt, intrand intr-o stare de relaxare absoluta. Mainile vor reveni ulterior la pozitia initiala, insa contactul dintre cei doi parteneri de masaj a fost deja stabilit, ceea ce este foarte important pentru o relaxare cat mai buna.

Construirea unei bule

Construirea unei bule presupune constientizarea momentului actual si crearea unui spatiu sigur, in care persoana implicata primeste masajul. Bulele se fac cu bratele, astfel incat ambii parteneri sa fie inconjurati. Se elimina din bule lucrurile care nu sunt utile masajului, iar mintea este golita de orice inseamna distragere, trecut, manie si ingrijorare. Acest lucru se va face cu ajutorul unui gest similar cu eliminarea fizica a unui obiect, in timp ce se declara cu voce tare toate lucrurile eliminate. De asemenea, in bula vor fi introduse lucruri care sa imbunatateasca legatura dintre persoanele participante, cum ar fi dorinta, bucuria, relaxarea, dragostea, excitatia.

Masaj erotic Iulia | Masaj-Iulia.ro

masaj erotic Iulia

Sunt impartasite dorintele si temerile

Odata creata bula, persoanele implicate isi vor impartasi dorintele, temerile si limitele legate de oferirea si/ sau primirea unui masaj erotic. O persoana vorbeste, in timp ce cealalta persoana asculta, fara judecata si fara comentarii. Apoi rolurile pot fi schimbate.

Oamenii considera adesea granitele ca fiind ziduri. Limitele sanatoase sunt, de fapt, punti care unesc oamenii. Intimitatea apare atunci cand se respecta anumite limite sanatoase. O persoana care se simte in siguranta va fi deschisa si implicata. Granitele se pot schimba, asa ca fiecare persoana ar trebui sa fie atenta la felul in care se simte.