fbpx

Cum alegi un aragaz potrivit de la eGood

Atat cand ne mutam intr-o casa noua, dar si cand descoperim creativitatea artei culinare si dorim sa exploram cat mai multe retete, achizitia unui aragaz devine o prioritate, asadar cum prin functiile sale din ce in ce mai complexe, el inceteaza de mult sa mai fie un obiect strict utilitar, aceasta decizie va necesita un mic studiu al ofertei existente pe piata.

Iata care ar fi principalele aspecte in functie de care ne-am putea alege un aragaz de la eGood potrivit necesitatilor noastre:

Daca am ochit un mobilier de bucatarie sau aceasta incapere are deja amenajarea stabilita, pentru alegerea aragazului potrivit vom lua in considerarea dimensiunile spatiului in care acesta urmeaza sa fie incadrat. Tot ce trebuie sa stim ca un aragaz vine la inaltimea de 50cm in timp ce latimea sa standard de 60cm poate suferi modificari in functie de numarul ochiurilor, dupa cum vedem in oferta eGood.

Fiindca am pomenit de acestea, dincolo de capacitatea aragazului de a-si indeplini sarcinile prin numarul de ochiuri pentru cerintele unei intregi familii, vom estima concret ce modalitati de gatire folosim in mod curent, pentru a nu ne influenta spre o achizitie peste buget impresionati de functii pe care nu le abordam.

Sa nu uitam ca pretul unui aragaz este setat exact in functie de complexitatea functiilor sale, asadar daca nu ne indreptam spre modelele cu alimentare pe gaz ce utilizeaza principiul conventional de gatit.

Modelele de aragaz ce utilizeaza cele mai moderne tehnologii conving prin gatirea uniforma asigurata de mecanismul pe convectie sau prin rapiditatea garantata de prepararea mancarii prin functia WOK.

Nu trebuie sa neglijam siguranta, alegand pentru aragazul nostru functia de intrerupere automata a alimentarii.
Daca pentru modelele ce functioneaza in baza alimentarii cu gaz putem regla intensitatea flacarei in procesul de gatire, tehnologiile moderne de aragaz utilizeaza una dintre cele mai populare dotari, respectiv functia timer, perfecta pentu o preparare comoda si sigura a alimentelor.

Si fiindca nu vrem sa irosim timpul nostru liber curatand aragazul, ne vom orienta spre materialele cele mai usor de intretinut. Oricat de aspectos ar putea parea, un aragaz din inox devine foarte sensibil la pete si ne va solicita mai mult decat e cazul cu activitatile casnice.

Nu in ultimul rand, sa nu uitam de eficienta aragazului, alegand modele cu cea mai economica clasa de consum.