Cum alegi peria de curatat biberoanele celui mic

Una dintre cele mai mari frici a mamelor este igiena pe care o acorda bebelusilor in prima etapa a vietii. Cu cat acestia sunt mai mici cu atat frica de microbi este mai mare. In orice activitate pe care o desfasoara micutii exista aceasta frica: fie pun mana pe jos, fie introduc in gura un obiect strain, fie iau mancare din alte locuri decat de pe masa sau iau in mana obiecte murdare.

Insa in lupta impotriva microbilor un rol extrem de important il are si curatarea obiectelor cu ajutorul carora micutul se hraneste – biberoanele, tetinele, farfuriile, linguritele si alte ustensile create special pentru usurarea acestei activitati. Pentru curatarea biberoanelor exista perie de curatat biberoane speciala pentru aceste recipiente pentru lapte, tetinele se sterilizeaza cu ajutorul sterilizatoarelor speciale, iar farfuriile si linguritele se spala bine la fel ca si vesela pentru adulti sau se pot fierbe daca materialele suporta acest lucru.

Insa biberonul este un instrument extrem de important fara de care bebelusul aproape ca nu ar putea fi hranit cu laptele praf sau cel matern. In plus, laptele este unul dintre lichidele sensibile care atunci cand este tinut prea mult in recipient capata un miros specific. De aceea, curatarea biberoanelor trebuie facuta dupa fiecare hranire a bebelusului.

Pentru ca acest proces sa se desfasoare usor exista perii de curatat biberoane de la Dr. Brown`s concepute foarte inteligent. Acestea sunt prevazute cu o parte formata din perii, dar si cu o parte de burete in partea superioara. Astfel ca biberonul va putea fi curatat in intregime si in mod eficient de resturile de lapte ramase, iar mirosul specific va disparea automat. Mai mult decat atat, pentru o fixare usoara pe marginea chiuvetei atunci cand exista mai multe biberoane de curatat, peria speciala de la Dr. Brown`s este prevazuta cu o ventuza. Usor de tinut in mana, peria va fi un real ajutor in pastrarea igienei pentru cel mic. Cumpara din magazinul Dr. Brown`s perie de curatat biberoane pentru a-ti usura aceasta activitate.