fbpx

Cum alegi laptopul perfect

Laptopul a devenit mai mult decat o sursa de informare si de distractie. Pentru foarte multi oameni este dispozitivul principal de la locul de munca, asadar, daca vrei un laptop nou trebuie sa te asiguri ca il alegi bine. Un pret bun, multe dotari, baterie mare, usurinta de folosire, rezistenta si de ce nu, aspect fizic, toate sunt criterii importante, care conteaza.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a face o alegere excelenta de laptop?

Un prim pas ar fi sa te intrebi de ce ai nevoie de un laptop. Este bine sa stii la ce il vei folosi, deoarece laptopurile de gaming sunt total diferite de cele destinate biroului.

Stabilirea unui buget este o alta necesitate. Exista laptopuri ieftine si laptopuri scumpe, asadar, trebuie sa stii in ce categorie te incadrezi.

Daca stii cat vrei sa cheltuiesti si ceea ce vrei de la laptop, este timpul sa cauti. Niste site-uri de review-uri precum best Review pot fi extrem de utile in astfel de conditii, deoarece iti pot oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru o achizitie perfecta.

Daca ai citit review-uri si stii exact de ce ai nevoie, triaza fiecare laptop in functie de dotari. Iata care sunt elementele de care trebuie sa tii cel mai mult cont:

  • Procesorul;
  • Placa de baza;
  • Memoria RAM;
  • HDD-ul;
  • Placa video;
  • Tehnologiile folosite pentru crearea ecranului si a butoanelor.

Toate aceste elemente trebuie sa fie cat mai mari, insa evident, sa se incadreze in buget.

Acum, cel mai probabil ai cateva laptopuri care iti fac cu ochiul. Mai ramane sa alegi magazinul de unde le cumperi. Cel mai indicat este sa te orientezi spre un magazin online, deoarece iti va asigura o varietate mare de produse, confort la comanda si timp pentru a face alegerea perfecta. Alege acel magazin care asigura o garantie cat mai mare, care are frecvent oferte pentru fidelizarea clientilor si care are un suport de cea mai buna calitate. Suportul este esential, deoarece iti poti da seama care este modul de lucru al magazinului si poti afla foarte multe lucruri despre laptopul pe care urmeaza sa il cumperi.