Cum alegi haina de blana pentru sezonul rece?

haine din blana naturala

Decizia de a cumpara o haina de blana este la fel de importanta ca si decizia de a achizitiona o masina sau un obiect electrocasnic important. De ce? Pentru ca haina de blana are un cost ridicat, poate fi purtata mai multe sezoane si confera o eleganta si un rafinament deosebite. Magazinul online http://www.carolinadesign.ro/ are o oferta bogata de haine din blana naturala pentru cele mai cochete femei.

Haina de blana potrivita pentru fiecare

Primul lucru la care trebuie sa se gandeasca femeile atunci cand isi aleg haina de blana este scopul pe care aceasta trebuie sa il indeplineasca. Daca autoturismul este achizitionat pentru o deplasare rapida si in siguranta, haina de blana este achizitionata pentru confortul termic pe care il ofera, dar si pentru aspectul elegant si fabulos. Este foarte important ca aspectul sa fie combinat cu functionalitatea, de aceea femeile trebuie sa ia in calcul si in ce context vor folosi haina de blana.

In afara de confortul termic sporit si de aspectul estetic, se va tine cont si de durabilitatea acestui articol vestimentar. Hainele de blana sunt rezistente, insa sunt si foarte pretentioase si necesita curatare atenta. Mai mult decat atat, tipul de blana este foarte important in luarea unei asemenea decizii. Exista numeroase tipuri de blana pe piata, iar alegerea poate fi facuta atat din punct de vedere functional, cat si din punctul de vedere al preferintelor estetice ale persoanei care o va purta.

Costul hainelor de blana – un criteriu definitoriu

Costurile hainelor de blana pot fi foarte ridicate, in functie de dimensiunea acestora, de blana folosita, de tehnicile folosite in prelucrarea materialului si de calitatea pieilor. Pretul este, in general, o caracteristica definitorie. Spre exemplu, haina de blana de nurca poate fi din piei intregi sau din bucati de blana cusute, diferenta din punct de vedere financiar fiind destul de mare; hainele de blana din piei intregi de nurca fiind mai scumpe.

Haina de blana | haine din blana naturala | www.carolinadesign.ro

haina de blana

De asemenea, blana de samur este una dintre cele mai scumpe alegeri de pe piata, iar cea de chinchila este mai scumpa decat cea de nurca sau de vulpe, este foarte usoara si placuta la atingere. Blana de vulpe a devenit din ce in ce mai populara, mai ales in randul fetelor tinere care investesc in haine de blana. Din pacate, pe piata sunt si o multime de haine de blana de o calitate si origine indoielnice, de aceea persoanele care isi doresc o astfel de haina trebuie sa se intereseze foarte bine despre magazinul de unde urmeaza sa faca investitia.