Cum alegi furnizorul de energie electrica sau alte resurse

Eva Energy

Deja toata lumea stie ca incepand cu 2007 piata furnizorilor de energie electrica este una ampla si deschisa, pentru ca un utilizator sa aleaga dupa bunul plac. Desigur, oricare dintre cei alesi trebuie sa fie si licentiat. Dar cum faci o selectie avantajoasa pentru a nu constientiza ca ai ajuns captiv intr-o colaborare cu un furnizor ce nu ti-a explicat amanuntit costurile?

Contractele intre parti se semneaza pe un termen anume si clauzele includ adesea prevederi de genul unor sanctiuni daca nu se respecta. Asadar daca vei dori sa inchei mai repede contractul, platesti mai mult decat ti-ai fi dorit. Afla in randurile ce urmeaza cum sa iti alegi furnizorul de energie electrica.

Ce asteptari ai ?

In fond, mai toti ofera aceeasi resursa si cu usoare variatii de preturi. Deci cum alegi? Seteaza asteptarile pe care le ai ca si reper. Pentru ca spre exemplu nu iti vei dori sa stai la cozi interminabile pentru a plati o factura – cauta puncte de plata si alte variante decat cea clasica cu factura printata. Spre exemplu, cei de la eva-energy.ro au peste 200.000 de puncte de plata. Sunt dispusi si la esalonari, astfel ca platile de facturi ceva mai mari nu trebuie sa fie o povara. Avantajos, nu-i asa?

De asemenea, te va interesa ca acelasi furnizor sa iti ofere suport de fiecare data cand ai nevoie. Se intampla spre exemplu ca o problema ce intervine sa fie necesar sa o semnalezi. Ori sa stai prin telefon in asteptare este chiar frustrant. Asadar de preferat ca furnizorul ales sa iti fie ca si partener. Cei de la Eva Energy dispun spre exemplu de asistenta nonstop.

Pachetele complete de servicii sunt un alt plus sau aspect diferential. Stii ca oamenii buni sunt rari, asadar cand ii intalnesti in viata ta iti doresti sa ii ai aproape. Asa se intampla si cu un furnizor bun de energie electrica. Cand vezi ca o colaborare merge atat de bine si ca preturile sunt dintre cele mai convenabile, ti-ai dori sa ai parte de astfel de aspecte cu privire la tot ce tine de furnizorii de servicii. Daca asta nu iti reuseste, cel putin cu Eva Energy poti colabora privind furnizarea de gaz de asemenea. La un pachet complet ai si asigurare inclusa, in valoarea de 5000 de lei.

Continuand cu munca de cercetare pentru alegerea furnizorului dorit, poti cere pareri din randul clientilor. Stii cum se spune, parerea patitului este mereu de luat in seama. Cu siguranta sunt semnale ce it dau un plus de incredere. Spre exemplu cei peste 15000 de clienti multumiti recomanda Eva Energy inca si inca o data.

Daca ne referim la ei si in privinta beneficiilor atunci esti mai castigat decat crezi. Vei gasi si pe pagina lor informatii; un cont online pe platforma lor te scuteste de unele eforturi. Ai mereu acces la index, facturi si plati. Iar ca o premiera, se poate plati si cu monezi virtuale. Asadar ai multiple avantaje spre deosebire de alte cazuri, alte colaborari si alti furnizori.