fbpx

Cum alegi firma de tractari auto pentru a duce masina la programul Rabla?

Una din cele mai frecvente situatii pentru care conducatorii auto apeleaza la serviciile de tractari auto este aceea de a duce masina veche la programul Rabla. De cele mai multe ori, masinile care sunt duse la acest program nu numai ca nu mai sunt in stare buna de functionare si nu mai sunt deplasabile pe soselele din Romania, dar nu mai au nici ITP-ul facut, asigurarea auto RCA obligatorie platita, ceea ce inseamna ca nu mai pot circula pe soselele din Romania.

Proprietarii acestor masini sunt asadar nevoiti sa ia legatura cu o echipa de specialisti, cu o firma de tractari astfel incat sa ajunga in siguranta si fara a incalca legislatia pentru a preda masina veche la programul Rabla. Specialistii https://alotractari.ro/ recomanda conducatorilor auto sa nu riste sa incalce legislatia si sa gaseasca o companie de tractari auto serioasa care sa ii ajute in aceasta problema.

Ce caracteristici trebuie sa indeplineasca o firma de tractari auto?

Inainte de a alege sa colaboreze cu o firma de tractari auto, conducatorii auto trebuie sa se intereseze foarte bine despre tot ceea ce presupune transportul inainte de a semna un contract in acest sens. Asadar, firma de tractari trebuie sa fie licentiata de Ministerul Trasnsporturilor, dar si de Autoritatea rutiera Romana pentrua realiza transporturi pentru terti si sa detina o asigurare CMR valabila, importanta pentru a oferi despagubiri in cazul in care autoturismul sufera avarii in timpul transportului.

Tractari auto | Alotractari.ro

tractari auto

Mai mult decat atat, firma de tractari trebuie sa ofere platformele necesare si utilajele pentru tractarea autoturismului, dar si servicii de asistenta rutiera, daca nu este nevoie de transportul autoturismului, ci doar de mici reparatii sau schimbari la nivelul acestuia. Se va pune accent si pe practicarea unor preturi corecte de catre firma aleasa, dar si pe promptitudinea cu care reprezentantii raspund solicitarilor.

Cu alte cuvinte, inainte de a incepe colaborarea cu o companie de asistenta rutiera si tractari auto, clientii trebuie sa se asigure ca iau cea mai buna decizie si fac cea mai buna alegere in acest sens, conform criteriilor anterior mentionate. Daca totul decurge bine, atunci cu siguranta numarul de telefon al companiei va fi salvat in memoria telefonului clientului pentru viitoare colaborari.