Cum alegi cel mai bun parchet triplustratificat online?

Toata lumea isi doreste o locuinta moderna, primitoare, in care sa se simta foarte confortabil, mai ales dupa o zi lunga si grea la serviciu.

In timpul renovarilor sau a amenajarii unui apartament sau a unei case, alegerea tipului de parchet este foarte importanta. De exemplu, una dintre cele mai bune varianta este optarea pentru parchet triplu stratificat online. De ce? In randurile de mai jos puteti gasi raspunsul!

Parchetul triplu stratificat, o alegere inteligenta

Vremurile in care oamenii optau pentru linoleum pe podea au apus de mult timp. In prezent exista variante mult mai moderne si mai interesante din punct de estetic, asa cum este si parchetul triplu stratificat. Acesta este format din mai multe straturi de lemn natural, iar in compozitia sa sunt incluse mai multe tipuri de esente.

Cei interesati de acest material trebuie sa stie ca el are 2 straturi inferioare, dar si un strat de uzura, astfel incat sa fie durabil, rezistent, dar si confortabil pentru cei care pasesc pe el in casa. In ceea ce priveste tipul de lemn, majoritatea producatorilor folosesc stejarul: este vorba despre una dintre cele mai bune materii care se pot folosi pentru fabricarea produselor din lemn, intrucat stejarul este un arbore masiv, care poate fi prelucrat foarte frumos in diferite feluri.

Usor de montat

Spre deosebire de multe alte tipuri de podele, parchet triplu stratificat online este foarte usor de montat, chiar si pe suprafete foarte mari. Astfel, in doar cateva ore, locuintele pot capata o alta infatisare: una mai moderna si mai interesanta.

Incalzire prin pardoseala

Parchetul triplu stratificat este ideal pentru cei care isi doresc sa aiba parte de incalzire prin pardoseala. De ce? Datorita materialelor din care este realizat, dar si datorita modului in care cele 3 straturi sunt suprapuse. In timpul iernii, cand afara este frig, cu siguranta toata lumea isi doreste sa aiba parte de un confort termic sporit atunci cand ajunge acasa.

Comenzi online, simplu de plasat

Cei interesati de achizitionarea unui nou tip de parchet nu trebuie in mod deosebit sa se deplaseze pana la un magazin specializat, ci isi pot alege modelul preferat de la magazinul online Home Expert. Comenzile pot fi plasate cu ajutorul doar catorva click-uri, urmand sa fie livrate la domiciliu in cel mai scurt timp!

Un aspect modern al tuturor incaperilor

Toate incaperile in care este utilizat parchetul triplu stratificat au un aspect modern si foarte primitor. De aceea, acest tip de material este recomandat indeosebi pentru a fi folosit in locuintele proprii sau in hotelurile care doresc sa le ofere clientilor cele mai bune servicii!

Preturi accesibile

In ciuda aparentelor, parchetul triplu stratificat poate fi achizitionat la preturi foarte accesibile, in raport cu calitatea. Mai mult, in anumite perioade, clientii pot beneficia de anumite promotii substantiale, asa ca se pot gandi la reamenajarea intregii locuinte.

Toata lumea merita sa aiba parte de confortul dorit acasa. Recomandat este ca cei aflati in cautarea unei variante alternative pentru podeaua de acasa sa se indrepte catre parchetul triplu stratificat, pentru ca astfel vor obtine un aspect modern si interesant al tuturor incaperilor!