Cum alegem un expert SEO bun? 

expert SEO

 

Un expert SEO poate face ca site-ul tau sa ajunga pe prima pagina in motorul de cautare. Avand in vedere avantajele obtinute daca muncesti cu un expert SEO bun, trebuie sa stii cum sa faci alegerea corecta.

O afacere online necesita investitie in promovarea website-ului. Chiar daca costurile deschiderii unei noi afaceri sunt mari, trebuie avut in vedere bugetul pentru promovare online. Multe persoane incearca sa isi promoveze afacerea muncind singuri. Efortul depus nu o sa fie rasplatit pe masura si vei acumula frustare vazand ca rezultatele nu apar.

Numarul de followers sau traficul pe site cresc cu dificultate daca nu esti expert in digital marketing.

Un expert SEO stie cum sa iti analizeze competitorii. De asemenea, un expert in optimizare stie care sunt uneltele de folosit pentru a construi o lista de cuvinte si expresii cheie.

expert SEO

Pasi de urmarit in alegerea unui expert SEO:

Cauta in mai multe locuri. Nu te opri la primele persoane sau agentii gasite. Incearca sa iti faci o lista cu zece posibili colaboratori SEO.

Compara preturile si discuta de mai multe ori cu fiecare in parte.

Astfel, poti vedea cine iti inspira incredere si arata intelegere pentru nevoile tale. Pentru a ajunge pe prima pagina in rezultate este nevoie de multe luni de munca SEO.

Un expert SEO stie acest detaliu si nu face promisiuni. Munca de optimizare se face atat pe site (fiecare pagina a site-ului tau), cat si in afara site-ului prin constructive de linkuri externe.

Cere portofoliu. De multe ori iti sunt promise rezultate magice. SEO cere timp si cunostinte solide in optimizare.

Singurul mod de a verifica promisiunile expertului de SEO este sa vezi o lista de site-uri optimizate de acesta.

 

Despre compania de SEO – Grow Wise 

Grow Wise este o mica firma de digital marketing care functioneaza in UK, Romania si UAE. Avand o acoperire internationala, Grow Wise stie cum sa ajute firme locale si internationale sa se promoveze.

Serviciile acestei firme acopera: design de website, promovare pe social media, campanii pe Facebook, SEO si branding.

Formata in 2017 dintr-o echipa de oameni tineri si pasionati de digital marketing, Grow Wise a crescut treptat.

Firma se mandreste cu clienti in domenii precum : beauty, cosmetice, consultanta financiara, industria hoteliera, design interior, e-commerce magazine, tratamente corporale, masaj si yoga.

 

Date Contact:

Website: http://growwwise.com

Email contact: contact@growwwise.com