fbpx

Cum alegem traversa lemn de calitate?

traverse Pamirco

Constructiile de cai ferate depind de calitatea traverselor. O traversa lemn se alege in functie de modul in care este prelucrata si de avantajele oferite de material. Unde profesionalismul se dezvolta, traversa obtine automat nivelul de calitate mult dorit. Pamirco este unul dintre producatorii din Romania care prelucreaza traversa prin metode moderne si inovative.

Traversa lemn – elementul de sustinere al cailor ferate

Traversa pentru calea ferata este recunoscut pentru rolul sau de prindere al celor doua sine. Traversa este cea care face legatura intre cele doua printr-un sistem de prindere, fiind si cea care preia greutatea feroviara si o mentine in echilibru. Rezistenta traversei este cel mai important criteriu de care depinde intregul transport. Traversa este singurul element de sustinere al acestei constructii, fiind necesara o calitate superioara a acesteia.

Traversa este cea asezata transversal pe axa longitudinala a unei caferate, sub sine, avand scopul de a pastra ecartamentul si inclinarea celor doua sine, mentinand in echilibru greutatea incarcaturii vehiculelor.

In sens, traversa din lemn reprezinta piesa de rezistenta amplasata transversal pe orice tip de constructie sau sub un sistem tehnic, fiind folosita pentru construirea unui schelet pentru cladiri, masini, poduri etc. In acest context, traversele, in speta cele din material lemnos sunt recunoscute pentru rezistenta.

Traversa lemn – beneficiile materialului natural

Lemnul, spre deosebire de beton si fier este singurul material cu o structura naturala si organica. Folosit inca din timpuri vechi, productia lemnului cunoaste astazi cele mai moderne si inoative metode de prelucrare pentru obtinerea unei performante inalte. Pamirco Manastiur este unul dintre producatorii din Romania care fabrica traverse din lemn in cele mai bune conditii.

Lemnul, in speta cel de esenta tare asigura o duritate si durabilitate eficienta pentru constructia de cai ferate. Pamirco foloseste in special fag si stejar cu o durabilitate la intemperii de pana la 20 de ani. Lemnul este un material accesibil de prelucrat si fiabil de folosit in structura ferata.

Pamirco foloseste lemnul ca fiind printre cel mai durabil si rezistent material in timp. Traversele lemnoase se prelucreaza in functie de zone si factorii de mediu. In multe dintre cazuri trebuie sa fim atenti la zonele muntoase cu risc ridicat de caderi de pietre, avalanse sau zone stancoase. Traversele din material lemnos ofera rezistenta si duritatea necesara impotriva factorilor de mediu.

Traverse Pamirco – o productie de nota 10

In cele mai multe cazuri calitatea traverselor depinde de modul in care sunt prelucrate. Pentru un succes garantat al investiilor tale, cauta un produs care sa te asigure de acest profesionalism de prelucrare a traversei. Pamirco Manastiur este recunoscut pentru acest serviciu profesional oferit de 15 ani pe piata traverselor. Avand la baza o echipa de oameni specialisti in productia lemnului, Pamirco este o fabrica care investeste constant in produse, materiale si aparatura.

Principalele etape de productie a traversei constau in taierea, rindeluirea si impregnarea lemnului. Cea din urma etapa se bazeaza pe un creozot de calitate inalta, pentru ca totul sa corespunda celor mai inalte performnante. Aparatura moderna este un proces cheie al obtinerii calitatii traverselor. Fabrica se foloseste de 6 uscatoare de ultima generatie pentru uscarea artificiala si de un apart de aburire al lemnului.

Fiecare proces este unul inovativ si detine folosirea produselor de inalta calitate. Traversele Pamirco sunt concepute pentru fiecare ecartament in parte, fiind produse fiabile si accesibile pentru orice constructie de cai ferate.

Pamico Manastiur – fabrica ta de traverse!

Un producator, din orice domeniu, este important pentru a garanta calitatea investitiilor tale. In cazul traverselor din lemn, Pamirco Manastiur este producatorul destinat nevoilor tale. Fabrica prelucreaza inclusiv renumitele traverse speciale, care se proiecteaza in baza anumitor cerinte. Cele mai renumite traverse la acest capitol sunt cele care garanteaza – elasticitate, absorbtia vibratiilor sau izolarea fonica pentru locuitorii din zonele adiacente.

Pentru a raspunde cat mai multor nevoi din partea clientului, fabrica Pamirco a creat si un sistem special la cererea clientilor. Acestia pot opta, pe langa traversele achizitionate, orice alt element lemnos care intra in compozitia cailor ferate. Simplu si accesibil, poti comanda in acelasi loc, toate produsele lemnoase de care ai nevoie pentru constructia ta.

Vino pe website-ul online Pamirco Manastiur si pune-te la curent cu toate informatiile despre fabrica, produse si servicii. Acum ai posibilitatea de a comanda online traversele tale durabile, indiferent de locatia in care te afli!