Salopete de lucru cum facem alegerea potrivita?

Alegerea unui echipament de lucru nu este o sarcina usoara deoarece sunt multe elemente ce fac ca salopeta de lucru sa fie confortabila si sigura.

Salopete de lucru, materialele din care pot fi realizate:

-salopeta  de lucru din bumbac permite pielii sa respire cu usurinta, materialul este moale si nu freaca dur pielea.In mod natural bumbacul absoarbe cu usurinta umezeala corpului.

-salopeta de lucru din tercot este un material usor elastic ce are o buna rezistenta mecanica si nu irita pielea, permitand in acelasi timp o buna aerisire.

-salopeta de lucru din fas este cel mai bun material pentru protectia impotriva intemperiilor(ploi, vant puternic).

-salopeta de lucru material ignifugat este un material ce se foloseste in mediile inflamabile si la foc deschis fiind un material greu de aprins si neinflamabil.

In perioada  rece exista si variante de salopete vatuite sau matlasate sub diferite gramaje.

Salopete de lucru  alege sa fie cusata  cat si  intarita in principalele zone expuse deteriorarii, cum ar fi: buzunare, genunchi, glezna cat si turul pantalonului.

Deasemenea trebuie luat in calcul si multifunctionarea multipla a buzunarelor ce constiutuie un avantaj major in desfasurarea activitatii.

Sunt 3 modalitati de inchidere a salopetelor de lucru:

-nasturi

-capse

-fermoar

De preferat este alegerea si unei protecti tip fenta pentru o protectie in plus a modalitatii de inchidere.

Pentru o siguranta mai buna puteti alege o salopeta cu benzi reflectorizante ce va pot feri de pericole intr-un mediu intunecat.

Acest tip de echipament va ofera pe langa confortul si protectia dorita cat si o stima de sine ridicata deoarece vei obtine imaginea unui profesionist.

Compania ERIUS va pune la dispozitie atat salopete de lucru din stoc cat si pe comanda.

Te asteptam pe saitul nostru pentru mai multe informatii!

http://www.echipamentelucru.ro/