Cum alegem sacul de box

In sporturile de contact precum box,Kickbox, MMA si Muay Thai vei vedeain sala de antrenament cel putin un sac de antrenament la care sa te poti antrena cu incredere.

Aceste echipamente de box sunt esenta oricarui sport de contact si iti dau sansa sa lucrezi la diverse aspecte ale tehnicii de lovire incluzand puterea de lovire, crosee, directe si uppercuturi.

Ele iti dau sansa sa iti antrenezi si tehnica de miscare a picioarelor si trunchiului dar si anduranta. Fiecare tip de sac de box este realizat si gandit pentru diverse aspecte ale antrenamentelor. In acest articol vei afla pas cu pas cum sa alegi sacul de box Knockout potrivit pentru tine.

In primul rand alege un sac de box in functie de obiectivul la antrenament dar si de spatiul de care dispui. Sacii care atarna din tavan sunt cei mai buni pentru ca ei se pot balansa usor.

Cel mai important aspect a unui sac de box este acela ca el trebuie sa fie realizat din materiale de calitate ridicata pentru ca el sa fie umplut uniform si sa nu aiba zone goale si libere. Toate zonele sacului de box trebuie sa fie consistente si sa nu existe zone mai moi sau mai tari. Daca vrei sa cumperi un sac de box de calitate ridicata alege cei care sunt umpluti cu resturi textile pentru a da senzatia de lovire ca in viata reala.

Vezi si dimensiunea / greutatea sacului de box pe care vrei sa il cumperi – daca ai nevoie de un sac de box mai greu cu diametru subtire – el este bun pentru antrenamentele de tip Muay Thai.

Ei sunt realizati pentru ca tu sa poti sa lovesti foarte bine cu piciorul si genunchii.

Sacii clasici de box sunt cei cilindrici care se agata in tavan sau pe suport – ei vin in forma de cilindru, cu diametru subtire realizati pentru a absorbii socul loviturilor de picior si genunchi. Poti sa lucrezi la acest sac diverse combinatii.