Cum alegem rampele de egalizare SKBS

Rampele de egalizare de la SKBS Romania sunt foarte diverse pentru ca ele sa acopere o gama variata de nevoi atat la nivel logistic dar si operativ. Poti sa alegi o rampa de egalizare manuala care se poate manipula cu ajutorul unor sfori sau parghii laterale rigide, sau rampe hidraulice performante.

 

Echipa SKBS este aici sa iti construiasca o rampa de egalizare pentru a incarca sau descarca marfa din camioane, avand o capacitate foarte mare de sustinere a greutatii. Ele se pot actiona hidraulic cu ajutorul unui panou de comanda pentru o mai buna mobilitate. Suprafata metalica a rampei este realizata din profile sudate foarte bine pentru a sustine orice fel de greutate.

 

Sistemul de manevrare este complet etans inchis si este foarte protejat fata de praf, apa, nisip si murdarie. Acest lucru asigura faptul ca rampa de egalare va functiona in parametrii normali in orice fel de conditii chiar si cele mai neprielnice. Aceste caracteristici fac ca toate rampele produse de catre echipa SKBS sa fie sigure si usor de actionat. 

 

De ce sa alegi gama de conveioare, lifturi hidraulice si rampi de egalizare de la SKBS Romania?

 

Pentru ca vei avea o usurinta mai mare pentru a transporta, descarca si incarca marfa din depozitul tau. Aceste sisteme profesionala ajuta la reducerea dificultatii de manipulare a materialelor in spatiile de depozitare si reduce riscul de accidentari si creste eficienta.

 

Ele sunt foarte usor de operat in orice spatiu si conditii, iar utilizarea lor fac posibila trecerea marfii in conditii sigure fara stress. Sunt foarte rezistente in timp pentru ca sunt produse cu utilaje de calitate ridicata pentru o durata de viata lunga.

 

Procesul de fabricatie este complet automatizat si in cea mai mare parte robotizat, solutiile alese au fost atent studiate conservand nivelul de pret. In timpul actionarii hidraulice, rampele de egalizare au o capacitate de incarcare de 4000-6000 de kg, iar cand sunt in repaus, au o sarcina transversala de incarcare de 9000 kg. 

Vezi si gama de lifturi hidraulice SKBS si alege sa iti conduci afacerea ca pe roate.