Cum alegem corect lampa de unghii

Daca si tu esti pasionata de manichiura si vrei sa te asiguri ca ai unghii elegante si frumoase de care te poti bucura mai multa vreme, iti venim in ajutor cu gama de produse de manichiura de calitate pe site-ul Janet Nails.

Pentru ca din ce in ce mai multe doamne si domnisoare isi doresc sa aiba unghii frumoase si nu vor sa mai piarda tip la salonul de manichiura sau chiar sa faca putina economie de bani, ele aleg sa isi realizeze unghiile la ele acasa cumparand produse profesionale de manichiura.

Ca sa iti faci singura manichiura la tine acasa ai nevoie de un gel de unghii cu UV care sa asigure o culoare frumoasa si care sa atraga atentia.

Acest produs se alege dupa tipul de manichiura si lungimea unghiilor. Daca ai unghii scurte alege un gel mai dens care sa fie usor de modelat si care sa necesite mai putin efort.

Dupa ce ai aplicat gelul pe unghie este momentul sa pui unghiile in lampa cu uv.

Daca nu stii cum sa alegi corect lampa de unghii – iti recomandam sa citesti randurile de mai sus pentru a te asigura ca alegi produsul ideal pentru tine. Lampa de unghii functioneaza pe principiul unei lumini ultraviolete care are rolul principal de a usca rapid si uniform gelul pe care l-ai aplicat pe unghie.

Lampa este de doua feluri: – cea cu tub – care are o putere maxima de 36W – ceea ce este ideal daca iti faci manichiura la tine acasa. Dezavantajul este ca dupa aproape 100 de ore trebuie sa schimbi tubul – tocmai de aceea este important sa stii ca aceasta lampa este mai accesibila la pret.

Mai gasesti lampi cu uv profesionale Janet Nails care functioneaza pe baza de LED prin care sa asiguri o putere maxima de pana la 48W care este foarte performanta pentru saloanele de manichiura in care sunt folosite foarte des pentru a realiza unghii si manichiuri la foc automat.

Trebuie sa vezi daca lampa de unghii are functii importante precum temporizator, ventilator si ofera protectie pentru unghie si degetele tale.

Vezi si din ce material este realizata lampa pentru ca nu iti doresti sa se rupa sau sa se strice dupa cateva utilizari.

Pentru lampile cu tub – puterea este direct determinata de catre numarul de tuburi care sunt incorporate in ea. Astfel poti sa alegi lampile cu un singur tub care ofera o putere de 9W, iar cele cu 2 sau patru tuburi ofera putere de 18W respectiv 36W.

Cu cat puterea este mai mare cu atat mai usor si rapid se va usca gelul aplicat pe unghie.

Descopera si gama de geluri uv pentru unghii de la Janet Nails si bucura-te de unghii colorate si frumoase.