Cum alegem corect blatul de mobila

blaturi mobila protege parol

Stim ca pentru a-ti amenaja corect si in mod elegant casa ai nevoie de mult timp, rabdare si mobilierul potrivit, ca sa nu ma vorbim de spatiu.

De aceea trebuie sa fi atent la culorile mobilierului tau, stilul ales si modul in care plasezi mobila in spatiul disponibil.

Cand vrei sa iti alegi blatul de mobila trebuie sa fi atent la mai multe lucruri precum materialul, design-ul, culoarea – toate aceste elemente trebuie sa se potriveasca excelent cand vrei sa iti alegi asa cum trebuie blatul de mobila.

Sunt mai multe tipuri de blaturi de mobila din care sa poti alege iar printre ele gasim – granitul si marmura compozit.

Granitul este un material foarte durabil si elegant din care se poate realiza blatul de mobila – are si o gama completa de culori de pana la 50 de nuante si se potriveste excelent cu orice tip de mobilier.

blaturi mobila protege parol
blaturi mobila protege parol

Trebuie sa intelegi ca acest material se pateaza usor si trebuie mereu curatat. Mai poti alege un blat din marmura care este realizat din amestecul de praf mineral si rasini de tip acrilice. Are si o gama de nuante mai variata care sa se combine excelent cu mobila din bucataria ta. Acest model de blat este acoperit la suprafata cu geluri speciale care il fac sa fie mai rezistent la pete. Acesta, trebuie sa stii ca va oferi in plus de eleganta mobilierului tau si ii da sansa sa capteze si sa reflecte frumos lumina de la becuri si cea naturala. Acest tip de material – marmura il face sa fie foarte rezistent la lovituri si socuri deci tu nu trebuie sa iti mai bati capul cand vei scapa din mana o oala sau un vas.

Te invitam pe site-ul nostru sa descoperi gama completa de blaturi de mobila – Protege Parol care sa iti dea sansa sa ai o casa cat mai eleganta si frumoasa de care sa te poti bucura cu familia si cei dragi tie.