Cum alegem chiuveta Blanco pentru bucatarie

Multa lume spune ca bucataria este centrul si sufletul oricarei case. Aici adunam familia si prietenii pentru a manca, bea cafeaua si a sta de vorba.

Daca si tu vrei sa te bucuri de confort maxim si eleganta in casa ta, ai nevoie de o bucatarie moderna bine mobilata cu mobilier de calitate ridicata dar si cu accesoriile potrivite.

De aceea echipa Protege Parol iti vine in ajutor cu gama de accesorii de mobila dar si cu gama de chiuvete noi de la producatorul de top Blanco.

Pentru a alege o chiuveta de calitate care sa te tina multa vreme,ai nevoie sa ti cont de cateva aspecte, precum de cat spatiu ai la dispozitie, materialul din care este realizata, blatul si tipul lui, dar si modul in care gatesti si folosesti aceasta chiuveta.

Care sunt tipurile de chiuvete de bucatarie pe care le poti cumpara.

Gasim chiuvetele sub blat care sunt recomandate pentru balturile realizate din granit, materiale diverse sau piatra cand marginea blatului vine peste chiuveta.

Mai gasim modele incastrate in blat, cand marginea chiuvetei este la nivelul blatului

Chiuveta cand vine montata pe blat, pentru cele din lemn

Mai vezi si chiuvetele de bucatarie cu diverse forme – aici depinde mult de spatiul de care dispui si modul in care este realizata bucataria.

Chiuvetele care sunt mai rotunde sunt ideale atunci cand ai o bucatarie mica, pentru ca ea va optimiza cat mai bine spatiul din casa pentru ca tu sa poti profita cat mai mult de colt si fiecare zona din bucatarie.

Chiuvtele de forme patrate sunt cele mai clasice pe care toti la stim pentru ca ele au nevoie de minim de spatiu de 60cm in care sa incadram aceasta chiuveta.

Vezi si materialul din care este realizata chiuveta de bucatarie – el poate sa fie din granit. Pe site-ul nostru gasesti chiuvete de bucatarie din inox Blanco si chiuvete Blanco din granit.