fbpx

Cum alegem cea mai bună lenjerie de pat pentru camera de oaspeți

Aspectul principal al unei camere de oaspeți reușite este simplitatea și confortul oferit. Este indicat să eviți încărcarea cu obiecte și să păstrezi doar strictul necesar. În același timp, ești liber să îți pui amprenta pe decorul camerei astfel încât aceasta să fie cât mai primitoare.

Dormitorul de oaspeți este menit să-i facă pe musafirii noștrii să se simtă ca acasă, deci nu ezita să decorezi camera cât mai relaxant și confortabil posibil.

Dacă ai musafiri care vor rămâne peste noapte, este esențial ca lenjeria de pat să fie confortabilă. De asemenea, este de preferat ca lenjeria de pat să vină cu piese din același set, și să fie confecționată dintr-un material antialergenic, care să nu deranjeze musafirul în timpul somnului.

Recomandarea noastră este să alegi lenjerie de pat din bumbac, deoarece acesta este un material prietenos cu pielea, ce îi permite să respire în timpul somnului, oferind și căldura necesară. Întrucât lenjeriile de bumbac se simt plăcut la atingere, nu va apărea neplăcerea iritațiilor cauzate de material.

Pentru un plus de confort și calitate te poți orienta spre lenjeria de pat din damasc. Damascul este denumirea dată bumbacului egiptean, folosit pentru fabricarea lenjeriei de pat de înaltă calitate, de lux, folosită de obicei în industria hotelieră.

Lenjeriile de pat din damasc sunt folosite cel mai des în hoteluri, datorită calității ridicate a țesăturii, rezistenței crescute și aspectului plăcut. Alege lenjeriile de pat din damasc și oferă-le oaspeților tăi un pat cu așternuturi care arată impecabil și se simt plăcut la atingere.

Un sfat general este să investești în calitatea lenjeriei de pat. Felul în care decizi să îmbraci patul atunci când prietenii și rudele înnoptează în casa ta, le va crea o anumită impresie despre tine. Dacă vrei să lași o impresie bună și să dovedești că ești atent la detalii îți recomandăm să mizezi pe lenjerii de calitate premium precum lenjeria din bumbac satinat sau lenjeria de pat Jaquard. Scopul principal este ca cei invitați în locuința ta să simtă ca acasă, în ceea ce privește confortul și relaxarea.

În privința culorii lenjeriei de pat, este indicat să te rezumi la culori simple. Culorile pastelate sau neutre sunt de preferat deoarece nu este de dorit să obosești vizual oaspeții cu culori puternice. Dormitorul este un spațiu dedicat odihnei, deci culorile decorului trebuie să fie relaxante și plăcute. Poți opta între orice stil preferi, minimalist, modern, sau elegant, atât timp cât decorezi dormitorul cu gust și rafinament.

Dacă te afli în pană de idei nu poți da greș cu lenjeria de pat albă. Albul este un simbol al luxului și al eleganței, motiv pentru care majoritatea camerelor de hotel vin cu lenjerie de pat albă.

Sperăm că am reușit să te inspirăm să-ți alegi lenjeria de pat potrivită pentru camera de oaspeți. Pentru mai multă inspirație accesează site-ul homecode.ro, un magazin online dedicat oferirii de lenjerie de calitate, oamenilor preocupați de calitatea somnului lor precum și aspectului plăcut al dormitorului. Accesează Home Code pentru a explora gama largă de lenjerii de pat puse la dispoziție.