fbpx

Cum ajuta SEO afacerea mea – Star Marketing

Un aspect important al SEO este să faceți site-ul dvs. ușor atât pentru utilizatori, cât și pentru roboți de căutare pentru a înțelege despre ce este vorba pe site. Deși motoarele de căutare au devenit din ce în ce mai sofisticate, ele încă nu pot vedea și înțelege o pagină web la fel ca un om. SEO ajută motoarele să afle ce reprezintă fiecare pagină și cum ar putea fi utila pentru utilizatori.

SEO este unul dintre termenii cel mai neînțeles și interpretat greșit în lumea marketingului. Caracterizarea incorectă a SEO ca un fel de alchimie în ultimul deceniu a provocat mulți oameni de afaceri care, altfel, să devalorizeze importanța ca parte a unui plan de marketing bun, solid pentru întreprinderile mici, mijlocii și chiar mari. Mulți continuă să se întrebe de ce SEO este important pentru companii.

Atunci când utilizatorii caută produsele și serviciile dvs., evident că doriți să apară cât mai mult în topul motorului de căutare, dar motivele pentru aceasta sunt mai mult decât pentru că doriți ca aceștia să facă clic pe site-ul dvs. Web.

De fapt, există o anumită sumă de valoare în simpla apariție în rezultatele căutării a termenilor care au legătură directă cu afacerea dvs.

De exemplu, majoritatea căutătorilor nu doar căută pur și simplu o singură dată, fac clic pe unele site-uri web și continua in acest sens. În schimb, aceștia caută, dau clic pe anumite site-uri, își modifică termenii de căutare, caută din nou, dau clic pe anumite site-uri web, îți îmbunătățește termenii de căutare, căutăm din nou și așa mai departe.

Acest lucru ar putea părea puțin cam atrăgător, dar să ne uităm la el așa: înapoi în epoca de aur a paginilor galbene, dacă ați căuta un instalator, ați simțit mai multă încredere în a-i apela pe cel de-al șaptelea listări, sau ați făcut-o, ca majoritatea oamenilor, să porniți de la prima pagină și să vă deplasați? Clienții dvs. ar putea să nu-și dea seama, dar clasamentele de căutare ridicată vă fac mai credibile în ochii lor.

Citeste articole interesante despre SEO pe site-ul Star Marketing:

 

Ghid optimizare viteza site 2019

 

Ghid SEO 2019 – Optimizarea Tehnica a site-ului

 

Ghid SEO 2019 – Crawling, Indexare si Clasare