Cum ajungeti din provincie la aeroport?

Este destul de greu sa gasiti o modalitate de transport direct la aeroport pe o distanta asa de mare, eventual un taxi, dar costul ar depasi cu mult biletul de avion, sau un mijloc de transport in comun, dar unde nu aveti mereu loc pe scaun sau suficient spatiu pentru bagaje si trenul, care in Romania lasa de dorit, prea multa mizerie, oameni dubiosi si multe ore pana la destinatie. Mult mai eficient s-a dovedit a fi transferul Constanta Otopeni cu microbuzul de la Global Auto Travel, care organizeaza curse zilnice in functie de orarul de zbor al fiecarei persoane care calatoreste la aeroport.

Cine va poate ajuta sa ajungeti la aeroport? Nu toata lumea are prieteni, persoane in familie care sa ii conduca la aeroport sau poate chiar posibilitati materiale, pentru ca un drum la aeroport cu masina personala nu este la indemana tuturor, iar pentru acest lucru Global Auto Travel a dezvoltat serviciul de transport Constanta Otopeni cu microbuzul, la un pret accesibil tuturor. Desigul ca parcul auto detine si masini de lux pentru un transport individual, dar acest lucru se poate efectua numai la cererea dumneavoastra.

Transferul Constanta aeroport Otopeni este util si convenabil pentru toata lumea, cu doar 80 de lei veti ajunge la aeroport chiar din fata casei si veti calatori in siguranta deoarece soferii sunt profesionisti, va veti relaxa si veti beneficia de un loc pe scaun garant si de suficient spatiu pentru bagaje deoarece se ataseaza o remorca microbuzului