Cum ajungeti acasa de la aeroport daca nu are cine sa vina sa va ia?

Daca avionul dumneavoastra aterizeaza in toiul noptii, cu intarziere si nu aveti pe nimeni disponibil sa vina sa va ia din aeroport trebuie sa luati cea mai buna decizie in cel mai scurt timp. Este foarte greu sa gasiti pe cineva de incredere care sa va ajute cu caratul bagajelor si transportul din aeroport catre casa. De ce sa riscati sa va urcati intr-un taxi la intamplare si sa nu va ganditi la acest lucru inainte cu cateva zile, sa optati pentru transport Constanta-Otopeni si retur la un pret mult mai mic cu Global Auto Travel?

Transporturile Constanta-Otopeni de tip low cost sunt la indemana tuturor si vin in sprijinul pasagerilor pentru a nu mai plati o avere pe taxi. Costul serviciului de transport Constanta-Otopeni este de 80 de lei si va ofera foarte multe beneficii, transport rapid, siguranta si confort. Cursele cu mirobuzul sunt zilnice s se adapteaza nevoilor dumneavoastra, de aceea fiecare pasager in parte este luat de acasa si transportat pana la aeroportul Otopeni. Global Auto Travel este o companie ce ofera si servicii mai exclusiviste de transport privat cu limousine de lux.

Global Auto Travel este tot timpul in aeroport la dispozitia dumneavoastra cu autoturisme cu sofer pentru a va conduce la destinatie. Serviciul de transfer Costanta aeroportul Otopeni pe care vi-l ofera Global Auto Travel este sigur si confortabil, cu microbuze speciale sau masini private, iar soferii va conduc cu profesionalism.