Culori in trend pentru mobilierul de bucatarie

Cand urmeaza sa se mute intr-o casa noua, orice familie doreste sa creeze un spatiu intim, placut, relaxant si util. In ceea ce priveste bucataria, acest lucru inseamna alegerea unui mobilier practic, care sa ofere o declaratie de stil si care sa aiba un impact vizual pozitiv asupra locatarilor, dar si asupra musafirilor.

In timp ce finisajele din lemn natural pot fi traditionale, popularitatea mobilierului de bucatarie colorat continua sa creasca, fiind o modalitate excelenta de a crea un spatiu armonios. Deci, indiferent daca veti da comanda de un nou mobilier sau il veti revopsi pe cel vechi, selectarea culorilor este cheia. Iata cateva culori care se poarta in acest an!

Daca pana acum se punea accentul pe bucatariile deschise la culoare, acum totul a luat o alta intorsatura. Pentru a readuce calmul intr-o bucatarie cu trafic ridicat, se recomanda culoarea albastra, insa nu tipatoare, ci un albastru marin mat sau prafuit. Combinata cu alte culori monocrom sau asociata cu un ton rece complementar, cum ar fi gri, violet sau negru, mobilierul va oferi o imagine extraordinara.

Iubitorii de natura sigur vor dori un mobilier verde, iar anul acesta au ocazia sa foloseasca o nuanta de verde cu totul speciala si eleganta, numita ”Ecologica”. Aceasta nuanta denumita astfel este, de fapt, un kaki care se potriveste de minune cu niste butoni sau manere metalice argintii, aurii sau bronz.

Gri este o nuanta neutra, insa combinata cu niste culori vesele, creaza o atmosfera foarte placuta si relaxanta chiar si in bucatarie. Mai mult decat atat, mobilierul gri este foarte usor de curatat si intretinut, motiv pentru care se afla in topul preferintelor.

Fie ca va doriti o casa single sau un duplex in Corbeanca, echipa Paladin Residence va poate oferi ambele variante la preturi corecte si calitate superioara!

duplex in Corbeanca

Albul in bucatarie, ca in oricare alta camera, da senzatia de curatenie, de aer, de libertate, de spatiu. Mobilierul alb asociat cu un blat de culoarea lemnului ofera bucatariilor o imagine clasica si placuta.

Daca doriti o locuinta noua in care sa aveti ocazia sa puneti in practica toate ideile de design si culoare, accesati https://www.paladinresidence.ro/ si vizualizati proiectele de case din complexul rezidential Corbeanca. Fie ca va doriti o casa single sau un duplex in Corbeanca, echipa Paladin Residence va poate oferi ambele variante la preturi corecte si calitate superioara!