fbpx

Cui te poti adresa in cazul unei urgente in trafic

Tractare auto

Traficul bucurestean este plin de imprevizibil, orasul nu mai este aglomerat doar la orele de varf, ci pe intreaga perioada a zilei. Conducatorii auto sunt din ce in ce mai stresati si mai nedisciplinati, iar semnele de circulatie sunt adeseori asezate necorespunzator si produc numeroase confuzii. In tot acest decor evenimentele apar in mod inevitabil, unele de mai mica amploare, altele cu adevarat grave.Noi trebuie sa fim insa pregatiti pentru orice eventualitate si sa stim ce trebuie sa facem si cui sa ne adresam in cazul unui incident. Iata care sunt principalele insitutii care ne pot ajuta intr-o astfel de situatie:

Automobil Clubul Roman

Automobil Clubul Roman este deja o institutie de traditie in tara noastra, iar experienta de 40 de ani face ca serviciile acesteia sa fie de cea mai buna calitate in prezent. Aceasta asigura membrilor sai numeroase servicii, de la service la tractare auto si de la deblocat portiere pana la depanari diverse. In functie de particularitatile fiecarui sofer, exista trei tipuri de pachete de servicii pentru care putem opta, de la Basic pana la Senior, care cuprind o gama variata de interventii si sprijin in ceea ce priveste conducerea masinii.

Asiguratorului CASCO

Daca beneficiem de o asigurare CASCO trebuie sa stim ca aceasta cuprinde si un serviciu de asistenta rutiera, atat atunci cand ne aflam in tara, cat si pe teritoriul altor tari. Totusi, acesta este disponibil doar la pachetul complet, care este cel mai costisitor, insa este preferat de persoanele care calatoresc foarte mult in afara tarii si considera ca este util. Acest tip de serviciu este inclus in polita de asigurare si are aceeasi valabilitate ca aceasta. Trebuie insa sa ne informam la asiguratorul nostru care sunt conditiile complete la care sunt supuse acestea, pentru ca fiecare dintre acestia au propriile politici si particularitati.

Unei firme de tractari specializata

Atunci cand masina nu se mai poate deplasa in siguranta este cel mai bine sa ne adresam unei firme de tractari auto, care sa transporte autovehiculul la un service specializat, pentru a beneficia de reparatii. AloTractari este cea mai buna alegere in acest sens, datorita promptitudinii si calitatii serviciilor si poti solicita ajutorul lor accesand site-ul celor de la Alo Tractari.