fbpx

Cui se adreseaza anunturile „cumpar carti” si cine se afla in spatele lor?

O situatie cu care se confrunta multi romani, mai ales cei pasionati de lectura, este lipsa de informatie referitoare la locurile in care isi pot duce cartile vechi din biblioteca, pe care nu le mai citesc. Daca unii dintre ei au descoperit ca solutia este anticariatul, altii pot lua in considerare anunturile de genul „cumpar carti vechi”. Acestea sunt publicate, de fapt, tot de anticariate, pentru a-si face mai vizibila activitatea de achizitii carti.

Cui se adreseaza anunturile „cumpar carti vechi”?

Anunturile publicate de anticariate se adreseaza deci tuturor celor care detin carti pe care nu le mai citesc si care isi doresc sa scape de ele. Astfel, vanzandu-le unui anticariat este cea mai avantajoasa si etica solutie de a scapa de volumele care ocupa spatiul din biblioteca fara motiv.

Cumpar carti vechi | Cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

cumpar carti vechi

 

Motivele pentru care oamenii pot raspunde anunturilor publicate de anticariate, formulate in diferite moduri, ca de exemplu „cumpar carti de orice fel”, sunt diverse. In timp ce unii nu isi doresc decat sa isi faca loc in biblioteca pentru noi volume, altii aleg sa isi vanda cartile pentru a face rost de bani, aceasta fiind una dintre cele mai simple si rapide solutii pentru un impas financiar.

De asemenea, mai exista si categoria persoanelor juridice care apeleaza la aceste servicii ale anticariatelor. In general, persoanele juridice care raspund acestor anunturi sunt editurii sau tipografii care sunt nevoite sa isi goleasca depozitele pentru a face loc noilor carti tiparite.

Exista totusi si companii care detin colectii de carti pe care le-au folosit la instruirea angajatilor si pe care trebuie sa le inlocuiasca deoarece tehnologia sau metodele prezentate de acestea au evoluat.

Cui pot fi vandute cartile vechi?

Unul dintre anticariatele care si-a dezvoltat aceasta ramura a activitatii si este prezent chiar si pe internet este anticariatul CumparCarti.ro. Acesta cumpara carti din toate domeniile, indiferent ca sunt vechi sau noi, fiind astfel solutia de care au nevoie multi oameni.

In plus, se deplaseaza pana la adresa vazatorului, ceea ce face ca procesul de vanzare sa fie unul foarte usor si rapid, potrivit in orice situatie.