fbpx

Cu SocrateBI puteti urmari vanzarile pe tip de produs si controla nivelul stocurilor

Pentru companiile din retail si distributie, de exemplu, a avea o imagine clara asupra tipului de produse dorite de clienti si a produselor care trebuie sa se afle in permanenta in stoc reprezinta o chestiune de „viata sau moarte”. Iar pentru a veni in sprijinul acestora, BITSoftware a completat solutia sa de business intelligence SocrateBI cu un modul de analiza si raportare stocuri si inventar.

Astfel, cu ajutorul modulului „Inventory and Stock Analysis Module” (ISAM), managerii pot de acum obtine in timp real raspunsuri la intrebari de genul: „care este media cantitatii vandute pentru zilele cu stoc”, „care este valoarea vanzarilor si stocurilor pentru fiecare produs”, „care sunt produsele pentru care exista stoc dar nu sunt vanzari” sau „care este stocul curent si valoric pe categorii de produse, subcategorii si marci”.

SocrateBI ISAM contine un set de rapoarte operationale care ajuta companiile sa poata observa tendinte in procesul de vanzare sau care afiseaza informatii specifice, detaliate, despre stocul cantitativ, valoric, cantitatea medie vanduta si altele. Prin utilizarea acestor rapoarte puteti urmari produsele cu stoc, dar fara vanzari, identificand astfel produsele neperformante si stabilind o noua strategie cu privire la aceste produse, pentru a evita blocajele financiare ca urmare a aprovizionarii excesive cu produse greu vandabile.

Noul modul de analiza si raportare va ofera, de asemenea, o imagine clara asupra stocurilor curente si a valorii acestora, permitandu-va eficientizarea procesului de aprovizionare printr-o mai buna gestiune a necesarului de noi comenzi sau prin relocarea anumitor produse dintr-o gestiune in alta.

Modulul ISAM include si alte rapoarte de analiza importante, precum:

– Cantitatea medie vanduta pe zile cu stoc

– Data ultimei vanzari pentru produse cu stoc 0 in ultimile 30 de zile

– Vanzari versus Stoc

Modulul „Analiza stocuri si inventar” (ISAM) completeaza paleta de module disponibile in SocrateBI si lansate la mijlocul lunii noiembrie 2011, respectiv Modulul de Analiza si Raportare financiara (FRAM), Modulul de Analiza si control al proiectelor (PCAM) si Modulul de Analiza a vanzarilor si a relatiei cu clientii (SCAM).

SocrateBI are la baza platforma MicroStrategy, MicroStrategy fiind cel mai mare furnizor independent de solutii de Business Intelligence din lume. Companiile pot rula analizele direct pe bazele de date din Socrate ERP sau, datorita interfetelor deschise si a conectorilor pentru integrare, SocrateBI poate fi utilizat si cu orice alt sistem ERP.

Despre BITSoftware:

Cu peste 19 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania.

BITSoftware este reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.

Date de contact:

BITSoftware srl Brasov
str. Zambilelor nr. 4
tel. 0268.314446
fax 0268.314447

Home


[email protected]