fbpx

Cu Socrate Librariile Prolibris se adapteaza rapid tendintelor de pe piata retailului de carte

Alegerea s-a facut in baza notorietatii aplicatiei si a bunei imagini pe care BITSoftware o are pe piata romaneasca. Totodata, referintele primite precum si existenta unei echipe de implementare experimentate au consolidat decizia de achizitie.

La doar un an de la „invartirea cheii”, beneficiile aduse de utilizarea Socrate+ ERP inseamna pentru Prolibris capacitatea de a raspunde prin produse si servicii calitative la cerintele propriilor clienti, cu efecte directe asupra gradului de retentie a acestora; urmarirea evolutiei pretului, a discounturilor, bonusurilor sau reducerilor acordate, in conformitate cu strategia de vanzari a companiei; economii semnificative de timp, ca urmare a optimizarii timpului de facturare si inregistrare in contabilitate a diferitelor operatiuni si a reducerii erorilor la introducerea datelor.

„Sistemul ERP furnizat de BITSoftware reprezinta solutia perfecta pentru noi. Este foarte capabil si continua sa se imbunatateasca intr-un ritm rapid. in plus, este flexibil, astfel incat putem sa ne gandim fara probleme la dezvoltarea de noi activitati in viitor, pe care le vom putea gestiona usor cu functionalitatile deja existente in Socrate+”, a precizat Marius Nita, directorul financiar al Prolibris.

Despre Prolibris SA Targoviste

Prolibris SA Targoviste s-a infiintat in 1991, preluand activitatea si patrimoniul fostului Centru de Librarii care activa pe piata din judetul Dambovita din 1974. Domeniul principal de activitate al companiei il constituia vanzarea de carti, papetarie si jucarii prin intermediul celor zece librarii detinute in Targoviste, Pucioasa si Moreni. in prezent, Prolibris are 14 angajati care gestioneaza aproximativ 10.000 de tranzactii pe luna pentru circa 600 de clienti si furnizori. Compania detine 2 librarii in Targoviste si spatii comerciale inchiriate in Targoviste, Moreni si Pucioasa, planurile pe termen scurt si mediu vizand deschiderea unei noi librarii, intr-un concept nou, modern.