Cu pasi mici spre gradinita

Gradinitele particulare din Bucuresti sunt împartite pe grupe. Cadrele didactice sunt compuse din educatori cu experienta în sistemul privat iar fiecare este calificat într-un domeniu. Fiecare cadru didactic îsi cunoaste atributiile si respecta activitatile din cadrul programei de învatamânt. Gradinitele particulare din Bucuresti nu putem spune ca nu respecta aceeasi programa impusa de ministerul învatamântului iar activitatile sunt mai interactive si mai atractive pentru copii. Activitatile prevazute în programa sunt interactive si distractive dar si motivante la care copilul participa activ, experimenteaza si descopera lucruri noi.

Fiecare sala are destinatia proprie. Gradinitele particulare din Bucuresti sunt dotate cu biblioteca proprie, laboratoare, cabinet medical, cabinet de psihologie, grupuri sanitare, sali de mese locuri de joaca special amenajate atât pentru interior cât si pentru exterior.

Gradinitele particulare din Bucuresti sunt dotate cu bucatarie proprie pentru a nu fi nevoiti sa apeleze la firme de catering din exterior si asa pot acorda o atentie mai mare alimentatiei pe care le-o ofera copiilor. Bucatariile sunt dotate la fel precum cele din restaurante, asta pentru a asigura o mai buna calitate a preparatelor culinare. Bucatarii respecta proportiile de mâncare necesare pentru copii si au experienta exact în acest sens.

Gradinitele particulare din Bucuresti la fel ca si în cazul scolilor particulare, tin legatura cu parintii prin sedinte organizate periodic sau prin comunicarea cu parintii dupa orele de curs. Evolutia fiecarui copil în parte este discutata cu parintii iar acolo unde este cazul de a interveni, personalul bine pregatit ajuta parintii cu solutiile cele mai potrivite si îi îndruma pe calea cea buna. Comunicarea cu parintii este foarte impotanta si asta deoarece, evolutia copiilor si comportamentul lor în mediul social este decisiv în formarea unui om de calitate, educat.

Daca, înca de la o vârsta frageda parintii acorda o atentie mai deoasebita educatiei pe care o primeste copilul lor, atunci sunt toate sansele ca acesta sa evolueze si sa ajunga pe calea cea buna pentru a-si îndeplini visele.

Gradinitele particulare din Bucuresti se caracterizeaza ca fiind un mediu social benefic pentru copii, cu lectii interactive unde fiecare copil participa activ la fiecare lectie în parte dar si un start bun pentru a-l pregati si familiariza pentru activitatile pe care copilul le va avea la scoala.

Asistenta medicala este asigurata zilnic, drept urmare sanatatea copiilor este monitorizata frecvent si astfel fiecare gradinita particulara din Bucuresti are copii activi si fericiti.