Cu manierele la control

Fiecare părinte este preocupat de educaţia copilului său. Acest fapt nu poate fi negat şi nici contestat. Indiferent de statutul social, cu toţii visează la ziua în care îşi vor vedea micuţii nişte adulţi responsabili, indepedendenţi şi, de ce nu, chiar nişte oameni de succes. Însă, pentru a ajunge acolo au nevoie de mai mult decât de educaţie – au nevoie şi de un cod al bunelor maniere pe care să-l respecte şi să-l aplice în viaţa de zi cu zi. Politeţea şi manierele sunt foarte importante în asigurarea succesului social al copilului, şi nu numai.
Aşadar, pentru a veni în sprijinul părinţilor, Club Training, în colaborare cu Asociaţia ACCED şi Şcoala Noua Generaţie, lansează, în perioada 1 – 15 octombrie 2012, concursul “Cu manierele la control!”. Marele Premiu constă într-un curs de Bune Maniere GRATUIT. Sunt necesare numai 15 minute pentru a răspunde la cele 15 întrebări aflate la doar câteva clicuri distanţă de Marele Premiu. Doritorii trebuie să se logheze pe site-ul nostru, www.clubtraining.ro, pentru a putea intra în concurs. Competiţia se adresează strict categoriei de vârstă 9 – 13 ani şi se desfăşoară la nivelul judeţului Constanţa. Vă invităm să profitaţi de această ocazie minunată şi să permiteţi ca entuziasmul, energia şi spontaneitatea copiilor să intre în contact cu trainerii noştri, specialişti care utilizează metode inovatoare de predare.
La finalul acestui curs, copilul va învăţa cum să se comporte în diferite contexte, cum să fie politicos şi manierat. În plus, cursul îşi propune să vă ofere şi dumneavoastră un mic ajutor în formarea caracterului acestuia. Noi punem în slujba micuţului calitatea informaţiilor oferite, mediul plăcut, non-conformist şi interactiv de desfăşurare a cursului, dar şi capacitatea de a încuraja implicarea activă şi dialogul deschis ca modalitate de completare şi consolidare a educaţiei oferite acasă şi la şcoală.
Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să vizitaţi site-ul nostru, www.clubtraining.ro, sau să ne contactaţi la adresa de mail office@clubtraining.ro sau la numărul de telefon 0723 930 026.