Cu ce puteti ajunge la aeroport?

Nu toata lumea cunoaste dumul catre aeroport, plus ca Bucurestiul este un oras foarte aglomerat si pana si cei mai experimentati soferi il evita. Nu te poti avanta in Bucuresti, ma ales in orele de varf daca nu ai fost cel putin o data acolo si nu cunosti nici pe departe drumul. Apelati la persoane in care puteti avea incredere in trafic si care sa se descurce indiferent de situatie in Bucurestiul aglomerat, sau legeti varianta cea mai simpla, contactati serviciul de transport Constanta Otopeni de la Global Auto Travel.

Alegeti varianta cea mai convenabila! Un transport la aeroport cu masina personala sau a unui prieten este destul de costisitor, atat combustibilul cat si parcarea in aeroport, dar nu la fel de costisitor este si un transfer Constanta Otopeni cu microbuzul de la Global Auto Travel. Pretul unei curse cu microbuzul de acasa la aeroport si de la aeroport direct acasa este de 80 de lei, cu mult mai putin decat un plin la masina. Transportul se face in timp util astfel incat nu vor exista intarzieri nici la plecare, nici la destinatie.

Cursele unui transfer Constanta aeroport Otopeni sunt zilnice si pot fi efectuate atat cu un microbuz cat si cu o masina privata, in functie de preferinte. Cursele sunt adaptate nevoilor clientilor, de aceea orice pasager este preluat de acasa si transportat pana la aeroport in confort si siguranta de catre soferi profesionisti.