Cu ce luminam casa?

Becul este parte integrata in viata noastra, fara de care nu ne putem lumina casa atunci cand este intuneric. Cum alegem becul potrivit si cum facem diferenta intre cele care se gasesc pe piata? Cert este ca toate becurile lumineaza, diferenta o face consumul de curent si calitatea luminii in functie de cat afecteaza mediul inconjurator si chiar pe noi insine. Daca va ganditi sa schimbati toate becurile din casa si vreti sa faceti o investitie buna, alegeti becurile led Philips, intotdeauna cu un pas inaintea oricarei alte tehnologii din domeniu.

Care sunt cele mai bune becuri la ora actuala? In momentul de fata se gasesc pe piata becuri incandescente, becuri cu halogen, becuri CFL si becuri led, iar cele din urma sunt cele mai cautate si apreciate de consumatori. Pentru ca vremea becurilor incandescente a cam trecut trebuie sa va ganditi la un inlocuitor care sa intruneasca cele mai multe avantaje. Becurile led 25 W, chiar daca au un pret mai mare decat restul becurilor sunt cele mai recomandate datorita consumului de energie, care este cu pana la 90% mai mic, dar si pentru durata de viata de pana la 100 000 de ore.

O varianta foarte buna prin care puteti decora casa intr-un stil modern si in acelasi timp o luminati frumos, cald si relaxant este banda led Philips, in acest fel puteti lumina scarile, mobila de bucatarie si chiar un obiect foarte important din living.