fbpx

Cu ce ajungi la aeroportul Otopeni?

Daca vrei sa ajungi rapid la aeroport si sa ai parte de tot confortul si siguranta, iti recomandam transportul Constanta Otopeni cu microbuzul sau privat. Pentru cursele Constanta Otopeni este nevoie de o programare in prealabil. Transferul Constanta Otopeni se face in siguranta, confort si timp util, astfel nu vor exista intarzieri nici la plecare, nici la destinatie. Global Auto Travel este o companie de transport national ce efectueaza zilnic curse de transport la aeroport, fiind principala activitate. Compania detine o flota proprie de microbuze, van-uri si limousine de lux pentru transportul privat.

Global Auto Travel asigura transfer la aeroport pentru grupuri organizate de la Constanta la aeroportul Otopeni si retur. Pe langa faptul ca ai parte de o calatorie in confort si siguranta, pentru ca flota noastra este compusa din masini noi, iar soferii nostri sunt profesionisti, te preluam din fata casei tale, la ora stabilita si te conducem pana la terminalul plecari, cu cate bagaje ai nevoie.

In cazul in care iti doresti un maxim de confort, sa calatoresti singur, Global Auto Travel, iti recomanda transferul Constanta Otopeni, cu masini private. Rezerva-ti locul direct pe site sau contacteaza-ne telefonic sin oi rezervam un loc pentru tine.