Cu baterii Grohe atitudinea responsabila va fi voluntar

Designul, calitatea, tehnologia si ecologia sunt cele patru componente ale brandului, care stau la baza fabricarii unor baterii Grohe de cea mai buna calitate. Aici sunt stabilite cele mai inalte standarde, pentru a oferi utilizatorilor o placere atunci cand vei utiliza o baterie Grohe. Economisiti apa! Economisiti energie! Aveti grija de resurse! Cat de plictisitor si trist suna aceste fraze. Totusi, seria de noi tehnologii principale Grohe dovedesc faptul ca sentimentul de responsabilitate este capabil sa aduca nu numai beneficii pentru natura, dar sa incurajeze si consumul de apa.

In acest moment, isi mai permite, oare, cineva sa iroseasca neglijent apa? Doar trei procente din apa de pe planeta Pamant poate fi utilizata pentru baut. Pentru Grohe, utilizarea constienta si economica a resurselor nu este doar o sarcina, ci si o adevarata placere, mai ales datorita faptului ca se poate contribui, cat de putin, la salvarea mediului inconjurator. De aceea, toate ideile sunt utilizate pentru elaborarea bateriilor cu indicatori de consum rational. Desigur, in dezvoltarea echipamentelor pentru dus, baie sau bucatarie, Grohe transforma constiinta de a consuma activ in confort si comoditate. Datorita bateriilor Grohe Red se poate consuma mai putina energie decat atunci cand apa este incalzita prin mijloace obisnuite. Astfel, cu sistemele Grohe Blue, intotdeauna se poate asigura casa cu apa rece si potabila sau chiar cu apa carbogazoasa.

Bucurati-va de designul special al unor baterii Grohe perfecte

Din punct de vedere al companiei Grohe, designul nu inseamna doar un aspect estetic atribuit. Acesta reprezinta un element al calitatii care creeaza o armonie perfecta intre forma si utilitate. Astfel, utilizatorii vor avea parte doar de momente placute, remarcabile.

Bateriile Grohe ne garanteaza faptul ca performanta este cheia dezvoltarii permanente si a designului perfect. Datorita dorintei de a gasi cele mai eficiente si inspirate solutii de design in acest domeniu, Grohe vine in intampinarea dumneavoastra, aflandu-se pe primele locuri in clasamentul companiilor internationale. Premiile obtinute in SUA, Marea Britanie, China si Japonia confirma popularitatea internationala de care se bucura Grohe.

Baterii Grohe – calitate garantata

Testarea produselor este tratata la fel de serios, la fel ca procesul de productie. Testele de durabilitate, precum si atenta testare finala a produsului inainte de expediere, garanteaza faptul ca bateriile Grohe vor incanta cumparatorii pentru o perioada lunga de timp.

In laboratoarele Grohe produsele sunt testate in conditii de reala exploatare. Aici nu se manifesta niciun fel de indulgenta, ci se doreste a se observa adevarata capacitate a bateriilor ce vor ajunge in casele clientilor cu pretentii. Ele, precum toate componentele auxiliare, trebuie sa reziste la cel putin 20 de ani de exploatare de zi cu zi, in sisteme cu apa deosebit de dura.

Calitatea superioara precum si standardele internationale asigura beneficii suplimentare si destul de evidente. Tot datorita calitatii, produsul are o garantie de a functiona mai mult timp decat mentioneaza producatorul, iar in cazul in care inceteaza fabricarea unui model, piesele de schimb pentru acesta se produc in continuare, pentru cel putin zece ani.

Baterii Grohe pentru diferite variante de montaj

Puteti alege o baterie pentru dus, baie sau bucatarie, sau un set complet pentru toata casa, avand in vedere gama variata de produse Grohe. Cu siguranta veti gasi, cu usurinta, modelul la care visati, pentru a realiza decorul mult dorit.

In fiecare dintre colectiile prezentate de magazinul online baterii-lux.ro, sunt prezentate diferite variante de montaj:

  • pe echipamentul sanitar;

  • pe perete;

  • pe podea (pentru cazile de baie separate);

  • pe blatul de lucru;

  • de instalatie interioara.

Tot de aici se pot procurat baterii Grohe cu pipe fixe sau cotite, traditionale sau mai deosebite, sub forma de cascada. Grohe produce baterii cu preturi diferite, pentru toate buzunarele, astfel ca veti putea sa faceti o alegere in functie de nevoi si de buget.