Cu Andreea Marin si Bebe Bucovina despre un stil de viata echilibrat in caravana „Pretuieste viata”

Caravana „Pretuieste viata”, desfasurata sub semnatura Scoala Mamelor, a fost un bun prilej de a le reaminti participantelor ca cei mici au un organism mult mai sensibil decat adultii si au nevoie de atentie si protectie sporite din partea parintilor. Alimentatia sanatoasa, dezvoltarea cognitiva si asigurarea unui mediu de crestere echilibrat pentru copii au fost principalele subiecte dezbatute impreuna cu mamele prezente la seminarii.

„Atunci cand am inceput caravana Pretuieste Viata, provocarea noastra a fost sa reusim sa impartasim cu un numar cat mai mare de persoane idei si moduri in care fiecare dintre noi poate trai frumos si demn, alaturi de intreaga familie. Sanatatea copiilor nostri este una dintre preocuparile cele mai importante abordate in cadrul seminariilor. Impreuna cu mamicile participante am inteles si mai bine ca trebuie sa le acordam copiilor nostri toata atentia si protectia necesare unei bune dezvoltari, si am descoperit cu bucurie ca cineva s-a gandit la o apa care sa raspunda nevoilor speciale ale celor mici – Bebe Bucovina. Acum, la final de eveniment, sunt increzatoare ca am reusit sa le oferim participantelor la seminarii o perspectiva mai optimista asupra vietii”, a declarat Andreea Marin.

„Preocuparea pentru un stil de viata sanatos ne-a determinat sa ne alaturam caravanei „Pretuiesete viata”. Bebe Bucovina este un produs care raspunde nevoii de hidratare corecta si alimentatie sanatoasa pe care parintii doresc sa le asigure celor mici. Ambalajul de tip bag-in-box, unic pe piata din Romania, este special conceput pentru a pastra proprietatile apei timp indelungat dupa desigilare, garantand prospetimea de durata a produsului, in conditii de maxima igiena. Prin produsele din gama Bucovina sustinem si incurajam adoptarea unui mod de viata echilibrat, pentru intreaga familie”, a adaugat Andreea Constantinescu, Marketing Manager Rio Bucovina.

Caravana „Pretuieste viata” s-a desfasurat in perioada 7 mai – 19 iunie, in 14 orase din toata tara: Constanta, Galati, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Brasov, Cluj, Targu Mures, Bistrita, Pitesti, Iasi, Oradea, Bucuresti si Drobeta Turnu Severin. Timp de doua ore, participantele la eveniment au abordat teme precum drepturile femeilor, stilul de viata sanatos al intregii familii, formare profesionala, antreprenoriat si alte subiecte de interes pentru o viata plina de optimism si echilibru. Evenimentul a fost sustinut si de BebeBucovina.