fbpx

Cu ajutorul serviciului de șlefuire marmură oferit de Staff Cleaning pardoseala ta își va recăpăta strălucirea!

Slefuire Marmura Staff Cleaning

Marmura a înfrumusețat de multe generații locuințele și monumentele lumii. Dar deși această piatră naturală prezintă rezistență și valoare timp îndelungat, marmura are nevoie de îngrijire pentru a-și păstra strălucirea. Dacă și tu dorești să conferi un luciu proaspăt suprafețelor tale de marmură, apelează la serviciile de șlefuire marmură oferite de Staff Cleaning. Suntem o firmă din București specializată în curățenie, ce oferă servicii de șlefuire și curățare marmură pentru o clientelă variată.

Pardoselile și alte suprafețe din marmură sunt supuse uzurii fizice sau chimice și astfel își pierd în timp calitățile. În primul rând se pierde luciul, marmura devenind opacă. Dar pot exista și alte deteriorări precum petele, zgârieturile sau infiltrațiile. În cazul în care marmura prezintă aceste defecte este recomandat să te bazezi pe ajutorul unor profesioniști. Staff Cleaning îți readuce marmura la frumusețea și strălucirea ce au consacrat-o!

Apelează la serviciul de curățare marmură și vezi cum suprafața de piatră capătă o nouă viață!

Facem față oricăror provocări. Indiferent de mărimea suprafeței sau de nivelul de degradare, ne poți cere sfatul pentru a readuce luciul dorit marmurei tale. O echipă de profesioniști poate face o evaluare inițială a suprafeței din marmură. Dacă decizi să beneficiezi de serviciile noastre vom veni pregătiți să începem treaba la data și ora stabilite împreună cu tine. Dacă dorești să redai luciul pardoselilor sau blaturilor din marmură, ne poți contacta pentru a obține o estimare de preț gratuită.

Procesul de șlefuire marmură duce la rezultate rapide și de durată. Este un proces mecanizat și se realizează cu ajutorul unui aparat de șlefuire mono-disc. Acesta prezintă un ax rotativ pe care se montează discuri diamantate de rugozități diferite. Se realizează mai multe șlefuiri succesive ce reușesc să îndepărteze toate defectele și impuritățile din structura marmurei. La finalul procesului se obține strălucirea dorită al pietrei.

Echipa noastră de profesioniști îți poate reda astfel frumusețea naturală a marmurei. Noi lucrăm atât pentru curățarea marmurei din locuințe, cât și pentru firme sau instituții. În funcție de necesitățile pietrei putem recomanda și alte servicii de mare ajutor pentru a proteja suprafețele din marmură.

Printre aceste servicii se numără – lustruirea, impermeabilizarea sau cristalizarea marmurei. Acestea sunt foarte utile pentru a păstra cât mai mult timp vigoarea și a proteja cât mai bine suprafața marmurei. De asemenea oferim serviciul de curățare marmură, prin care garantăm eliminarea petelor de vopsea, calcar, chit, uleiuri sau murdărie. Staff Cleaning îți oferă astfel un set complet de servicii pentru ca marmura ta să beneficieze de cel mai bun tratament.

StaffCleaning îți menține aspectul impecabil al suprafețelor tale din marmură!

Echipa noastră de profesioniști deține experiența și dotările necesare pentru a realiza un serviciu ca la carte. Atuurile noastre sunt: profesionalismul, atenția la detalii, responsabilitatea și îndemânarea operatorilor noștri. Serviciile oferite de noi sunt adaptate cererilor venite de la clienți și sunt realizate de o echipă bine selecționată ce obține rezultatele dorite. Facem ca suprafețele din marmură să strălucească din nou și să confere casei tale un aspect luxos și impecabil.

Alege serviciul de șlefuire marmură oferit de staffcleaning.ro atunci când observi că suprafețele tale încep să-și piardă din strălucire! Readucem aspectul impecabil al marmurei. Beneficiază astfel de aportul unor profesioniști și bucură-te de frumusețea și naturalețea unei creații naturale!