fbpx

CRYOSERVER pentru companii cu email uri importante

Cryoserver este un furnizor de soluții specializate în arhivarea și accesul comunicațiilor electronice.

Este unul dintre pionierii în arhivarea e-mail-urilor, cu experiență de peste 12 ani în stocare securizată și recuperare rapidă a mesajelor, în conformitatea cu Legea Privind Protecția Datelor și alte acte legislative. Ne mândrim cu expertiza tehnică, abordare centrată pe client și angajamentul de a furniza o soluție de arhivare user-friendly cu cele mai bune caracteristici de pe piață, in momentul de față.

Prin integrarea perfectă cu toate sistemele de e-mail, Cryoserver combină o copie ce păstrează dovada accesării a tuturor mesajelor primite de serverul de mail cu capabilități foarte rapide și intuitive de căutare și recuperare sau preluare. Cryoserver a fost inițial dezvoltat ca o soluție de arhivare a e-mail-urilor personalizată pentru a permite organizațiilor din sectoarele Leagal și Financiar să fie în conformitate cu reglementările stricte de la începutul anilor 2000. Cryoserver deservește în prezent toate industriile și asigură respectarea legislației în vigoare.

Cryoserver este livrat ca un appliance, software, Software-as-a-service (SaaS); sau o combinație hibridă a celor trei. Pentru partenerii OEM există CryoSPE, furnizor de servicii Cryoserver.

Cryoserver Appliance

O soluție hardware plug-and-play on-premise, preconfigurată cu stocare de 1TB (upgradabil). Pentru organizații ce trebuie să controleze datele.

Cryoserver Software

O soluție software pentru instalarea pe serverul preferat sau în mediul virtual. O soluție scalabilă pentru un mail server existent.

Cryoserver Cloud – Software-as-a-service (SaaS)

Un serviciu administrat (SaaS) găzduit în UK. Cea mai flexibilă și scalabilă soluție pentru organizații ce doresc să migreze la soluții cloud.

Soluții Cryoserver Hibride

O soluție hardware, software și/sau cloud personalizată pentru necesarul companiei dumneavoastră – contactați echipa noastră de vânzări pentru mai multe detalii.

Despre ROMSYM DATA si CRYOSERVER

Romsym Data este o companie specializata in distributia de software si oferirea de solutii complete IT; unul dintre cei mai importanti furnizori din Romania si Republica Moldova, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali.

Cu puțin timp în urmă Romsym Data a semnat parteneriatul cu liderul mondial Cryoserver, oferim astfel cliențior noștri oportunitatea de a lucra cu cele mai bune și eficiente produse disponibile pe piață în acest moment.