fbpx

CronosDerm pentru tenul tau superb

CronosDerm

Trateaza-ti tenul cu cea mai buna tehnologie – CronosDerm

CronosDerm este o maniera noua de regenerare a pielii. Salonul de infrumuserare Illieen’s pune accent pe cele mai bune produse si servicii de infrumusetare a tenului sau a pielii corpului. Acum pielea de pe fata si gat pot fi tratate cu CronosDerm. Tehnologia CronosDerm a fost dezvoltata de un grup de doctori, ingineri si oameni de stiinta, in urma a peste 20 de ani de experienta in domeniul esteticii medicale.

Persoanele care cunosc tehnologia de infrumusetare stiu sau poate au testat deja procedura de microneedling. CronosDerm este un tratament care se aseamana cu procedura de infrumusetare numita microneedling. Ceea ce aduce in plus CronosDerm reprezinta descoperirile oamenilor de stiinta si ale medicilor din domeniul dermatologic.

Cum functioneaza CronosDerm?

Procedura se realizeaza cu un aplicator cu nano ace din otel. Pielea este infuzata adanc in epiderma cu serul Dermal Infusion Spray. Acest ser este elementul cheie al procedurii de CronosDerm. Serul este patentat si este bogat in ingredient activi care ajuta pielea sa devina mai tanara.

Este o procedura care foloseste peste 300 de nano ace sterile care, cand injecteaza pielea, creeaza aproximativ 25.000 de canale microscopice pe minut. Procedura CronosDerm ajunge adanc in derma. Aceste canale se inchid foarte rapid dupa penetrare. Inainte de inchiderea acestor canale nutrientii continuti de spray-ul Dermal Infusion ajung in celule.

CronosDerm

Aparatul CronosDerm are un sistem de detectare a erorilor, care limiteaza imediat penetrarea acelor in caz de nevoie. Pasul de penetrare a acului este ajustabil, iar modificarea lungimii acestuia este posibila de la 0.6 pana la 1.2 mm.

Beneficiaza de o piele intinerita si curata prin tratamentul CronosDerm. Salonul Illieen’s este unicul in regiunea Popesti Leordeni care ofera acest tratament de inalta calitate.

Despre Illieen’s – salon de infrumusetare

Illieen’s este un salon de infrumusetare si tratamente corporaledin Popesti Leordeni. Situat intr-un complex residential nou si infiintat din 2017, salonul Illieen’s a devenit rapid o oaza de relaxare si infrumusetare. Pe langa clasicele servicii de cosmetica, Illieen’s ofera si servicii de coafor si tratamente corporale. Echipa Illieen’s este pasionata de industria de beauty si constant aduce tratamente si servicii noi clientilor sai.

Date de contact:

Persoana Contact Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: anani[email protected]

Website: illieens.ro