Criterii de urmarit atunci cand cumparam pantofi de dama

oteros

Pantofi de dama gasim in forme, marimi si stiluri diferite. De asemenea pot fi lati, ingusti sau largi. Daca piciorul tau nu este incadrat in standardele de marime, este mai mic sau mare decat cele mai cautate si vandute marimi, uneori poate fi dificil sa gasesti o pereche de pantofi. S-ar putea sa nu gasesti marimea ta la un anumit brand, din simplul motiv ca acesta nu fabrica acea marime.

Pantofi pentru femei gasim acum aproape la orice colt de strada, iar din ce in ce mai multe magazine prefera sa vanda pantofi online, deoarece costurile sunt mai mici si numarul de potentiali clienti este mult mai mare.

Cum alegem pantofii de dama care sa ne placa si pe care sa-i purtam mai mult timp:

Marimea pantofului

Este primul detaliu pe care il avem in vedere. Pare simplu, dar in realitate, mai ales cand comandam pantofi de dama online, este o adevarata loterie. Companiile au viziuni diferite asupra propriului produs, de aceea un pantof de aceea marime poate fi ingust sau larg. Cand cumparam pantofi de dama, marimea nu ne spune prea multe, cel mai indicat sa-i probam, sa-i tinem cateva minute sa vedem cum se acomodeaza piciorul. Surpriza vine atunci cand picioare de marime medie intra perfect in pantofi de dama medii.

Confortul

Uneori, din diverse motive, cum ar fi oboseala sau timpul scurt, alegem prima pereche de pantofi pe o gasim. Ceea ce mai tarziu rezulta intr-un regret. Confortul este esential la o pereche de pantofi pentru femei. Daca ei sunt comozi si rezistenti, ajung sa fie purtati si mai multi ani. Unii pantofi necesita un timp de purtare, inainte de a se mula perfect pe picior. Este o operatiune dureroasa la inceput, dar odata ce i-ati largit destul cat piciorul sa stea lejer si degetele sa nu fie inghesuite, acele incaltari vor fi de lunga durata. Ca o masura de precautie, niciodata nu cumparam pantofi de dama in care piciorul intra fortat. Dupa o purtare indelungata, apar deformatii ale piciorului care pot fi permanente.

Asortarea

Cautati pantofi care sa poata fi purtati cu mai multe haine din garderoba. Daca am avea pantofi speciali pentru fiecare haine din dulap, ne-ar trebui o casa numai in care sa depozitam incaltaminte. Negrul merge cu aproape orice, deci este prima culoare pe care o cautam. In trendul actual sunt culorile stridente. O pereche de pantofi de dama rosii este excelenta cu o fusta din piele rosie mai inchisa. Verdele este potrivit fustelor lungi, desi multe femei aleg pantofi albi. Cand vorbim despre pantofi pentru femei, vorbim despre o intreaga garderoba, de aceea achizitia este un proces intins pe mai multe zile sau chiar saptamani.

Tocuri in functie de situatie

Tocul la pantofi pentru femei este crucial: acesta poate sa le ofere increderea de care au neovie sau le fie incomozi si sa le provoace dureri. Tocurile trebuie a fie in conformitate cu ocazia la care alegem sa le purtam si ce distanta trebuie sa parcurgem, pentru ca cel mai important este ca purtatul pantofil cu toc sa fie o activitate placuta.

Pretul

Pentru barbati este simplu: investesc mai multi bani intr-o pereche pe care o poarta mai mult timp. In schimb, femeile trebuie tot timpul sa aiba ceva nou. Cand cumparam pantofi de dama ieftini, trebuie sa ne asteptam sa arate si probabil sa fie si incomozi. Asta nu inseamna ca pantofii scumpi nu provoaca rani, de aceea pretul nu reprezinta in exclusivitate un factor de confort.

Fiecare femeie are motivele ei pentru care alege o pereche de pantofi. Important este ca ei sa nu fie cumparati in urma unei decii luate in graba si sa punem propriul conform pe primul loc.

Pentru mai multe modele si culori intrati pe Oteros.ro, unde gasiti pantofi pentru toate buzunarele.