fbpx

Cristalex aduce in Romania Ole Smoky Moonshine

Cristalex aduce in Romania Ole Smoky Moonshine si lanseaza o noua categorie de bauturi spirtoase pe piata locala.

‚Moonshine’ este bautura traditionala din vremea prohibitiei, un distilat de porumb nematurat care se transporta ‚la lumina lunii’. Astazi, moonshine este vandut in toata lumea dar isi pastreaza ingredientele orginale si provenienta.

Ole Smoky Moonshine este una dintre cele mai bine vandute marci moonshine din lume si va putea fi degustata in Romania in locatii premium, in sase sortimente cu arome si povesti unice: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine, Blue Flame Moonshine.

Pozitionat premium, Ole Smoky Moonshine deschide o noua categorie de produse alcoolice pe piata din Romania, adresandu-se unui target primordial de Millennials (21-34). Categoria se adreseaza in special celor pentru care rafinamentul si pasiunea pentru viata sunt definitorii, care sunt atenti la brandurile pe care le primesc in viata lor, atasati de lovemarks. Sub sloganul “C’Mon live a little!”, Ole Smoky Moonshine este un indemn pentru a trai fiecare clipa si a cultiva bucuria pentru tot ceea ce viata ofera frumos si interesant.

„Deschiderea unei noi categorii este mereu o provocare, iar Ole Smoky cauta provocarea prin definitie, adresandu-se celor care isi doresc sa traiasca momente unice si pentru care un factor disruptiv este un drum catre o experienta noua si neconventionala” a explicat Mihai Scortea, Director de Maketing Cristalex.

Ole Smokey Tennessee Moonshine se mandreste cu o istorie de peste 100 de ani de zile. Fiecare detaliu al procesului de productie este atent urmarit iar Master distillerii folosesc cat mai multe ingrediente locale, de la porumb de cea mai buna calitate, cultivat in apropierea distileriei, la apa pura din Tennessee si suc de fructe adevarat.

Despre Ole Smoky Tennessee Moonshine
Ole Smoky este lider in distilarea de moonshine premium din SUA si primul moonshine legal din Tennessee, produs la poalele muntilor “Smoky”, in pitoreasca statiune Gatlinburg, TN, SUA. Compania a fost infiintata in anul 2009 de un grup de familii care au pus in aplicare metode artizanale de productie, cu traditie de peste 100 de ani, pentru a aduce un produs unic intregii lumi. Distileria Ole Smoky a devenit cea mai vizatata distilerie din America avand 3,5 milioane de vizitatori anual. O atentie deosebita este pusa in fiecare detaliu al acestui produs, continutul fiecarui borcan in sine fiind distilat personal si sigilat de catre o echipa cu experienta de viata si cunostinte dobandite din generatie in generatie.

Ole Smoky Harley-Davidson Road House Customs:
Nimic nu e mai bun pentru cu cei care iubesc drumul batatorit cu motociletele Harley-Davidson decat Road House Customs™ Moonshine. Acest blend special de whisky afumat este puternic si fin, un inceput perfect pentru povestirile de dupa calatorii. Are 51,5 grade si este creat cu respect pentru Motorul Harley-Davidson 103™ cu doua axe cu came. Este moonshine-ul care celebreaza drumetiile cu Harley-Davidson.

Ole Smoky® Apple Pie Moonshine:
Moonshine este la fel de american precum placinta cu mere. Combinatia delicioasa de arome (suc de mere pur, scortisoara macinata si alte mirodenii, impreuna cu whisky) poate aduce amintiri legate placinta calda de mere intr-o seara racoroasa de vara si se savureaza la fel de usor.

Ole Smoky Moonshine Cherries:
Cirese bomba. Cu respect pentru creativitatea apalasa, au fost luate cirese maraschino si li s-a oferit o imbaiere lunga in moonshine-ul de 50 de grade. Acest mariaj delicios a culminat cu o explozie de fierbinteala dulce regasita in fiecare cireasa perfect infuzata. Si odata ce ciresele sunt savurate, moonshine-ul ofera o savoare de nectar dulce care se armonizeaza perfect cu o cola de cirese sau un ginger ale precum indragostitii care se regaesesc.

Ole Smoky White Lightnin’:
Un fulger cum nu s-a mai vazut. Ole Smoky® White Lightnin’ Moonshine este alimentarea de care ai nevoie pentru a incepe noaptea. Creat pentru a fi 100% neutru cu scopul de a fi super mixabil, White Lightnin’ poate aprinde fiecare cocktail. Este mult mai decisiv intr-un cocktail decat optiunile obisnuite precum ginul sau vodka si ofera cocktailui spiritual de care are nevoie.

Ole Smoky Hunch Punch Lightnin’ Moonshine:
Sa inceapa petrecerea! Un pas inimos inainte fata de punch-ul de la petreceri de care-ti amintesti, Ole Smoky® Hunch Punch Moonshine este un amestec delicious care este rezultatul combinarii moonshine-ului fin cu un blend de vara de sucuri de fructe din portocle, ananas si cirese. Singurul lucru de facut este sa pui gheata in frapiera.

Ole Smoky Blue Flame Moonshine:
Gata cu gluma, este momentul sa ridicam concentratia! Si nu oricum, ci la 64% alc/vol. Este clar, curat, exact cum trebuie sa fie un moonshine. Puritatea si perfectiunea sunt numele jocului cand vine vorba de acest produs. Dovada calitatii acestui moonshine se vede in culoarea focului – daca flama e albastra, e adevarat.

Despre Cristalex

Infiintata in anul 1994, Cristalex este una dintre cele mai experimentate si respectate companii specializate in distributia bauturilor alcoolice de import. Compania Cristalex detine o cota de piata importanta si se remarca prin prestigiul marcilor din portofoliul sau: Jim Beam, Teacher’s, Maker’s Mark, Courvoisier, Russian Standard, Disaronno, Matusalem, Dalmore, Jura, Ole Smoky Moonshine, Pommery, Buenavista, Hpnotiq, San Miguel Especial, San Miguel Fresca, Mahou si multe altele.