Criolipoliza cu 8 capete o slabeste pe Sânziana Buruiană !

Sânziana Buruiană a apelat la artileria grea: criolipoliza cu 8 capete! Oferta pentru criolipoliza poate fi achizitionata pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro.  Criolipoliza este alternativa non chirurghicala la liposuctie, Slabeste rapid in cm, ingheata celulita si distruge ireversibil adipocitele.

Tic, Tac! Criolipoliza, Criolipoliza ! A mai ramas aproape o luna  pana la petrecerea de revelion si doamnele parca au inebunit!
Nu, nu discuta retete de cozonaci sau fripturi ci cum sa scape, cu ajutorul criolipolizei, de colaceii de grasime si sa obtina talie de viespe pentru a arata fabulos in rochitele de petrecere  XS!Criolipoliza este alternativa non chirurghicala la liposuctie, Slabeste rapid in cm, ingheata celulita si distruge ireversibil adipocitel

Pret Criolipoliza? Acesta este destul de variat si depinde de tipul de aparat folosit dar si de pozitionarea salonului care efectueaza procedura.
Din fericire, pe platforma de promovare  www.IzzyReduceri.ro  doamnele pot alege din zecile de oferte de criolipoliza cu reducere,  la cel mai bun pret!
Numeroase studii facute atat in America, cat si in Europa, arata ca o medie intre 20 si  30 % din tesutul adipos tratat a fost eliminat complet, intr-o perioada de la 60 la 90 de zile pentru 100% dintre pacienti! Aplicand temperaturi extreme pe zone cu grasime maximizeaza distrugerea celulelor adipoase, dar nu ranesc celelalte tesuturi. Vestea buna este ca adipocitele (celule grase) dispar definitiv! Aceasta tehnologie a  fost aprobata in America in 2010 de catre Food and Drug Administration.

Sânziana Buruiană a apelat la artileria grea criolipoliza cu 8 capete!
Aparatele cele mai populare folosesc simultan un aplicator sau doua aplicatoare ceea ce inseamna ca in timpul sesiunii se pot lucra una sau doua zone.  La un salon elegant de pe Calea Dorobanti, Sanziana a descoperit Criolipoliza cu 4 capete si folosind simultan doua aparate a reusit performanta de a trata 8 zone intr-o ora!
Aceasta procedura poate fi achizitioanata pe www.IzzyReduceri.ro .Oferta este la salonul ElSkin;  pretul pentru o sedinta cu 2 capete este de 300 lei iar pretul pentru o sedinta cu 8 capete este de 900 lei . Criolipoliza slabeste localizat. Evident ca aplicand 8 capete simultan, clienta dispusa sa plateasca 900 lei, obtine distrugerea celulitei pe o suprafata mai mare si sta in salon doar o ora!
Cea mai ieftina oferta este 129 lei si include 2 aplicari criolioliza pentru zona dubla.

In Romania procedura a devenit extrem de indragita in randul doamnelor datorita rezultatelor bune de slabire localizata.  Aparatele cele mai polulare sunt Cryogen, CoolTech, CryoBack, LipoCryo, Zerona Crio Shape.
Indiferent de tehnologia utilizata si aparatul pe care il vei alege, tine cont ca pentru rezultate vizibile sunt necesare minimun 3 sedinte efectuate la interval de aproximativ 45 de zile.
Pentru a obtine si tonifierea tesutului se recomanda si alte terapii cum ar fi radiofrecventa, HimFU, electrostimulare , xBody, JustFit etc .
Platforma www.IzzyReduceri.ro promoveaza oferte cu reducere pentru servicii de Infrumusetare, Sanatate, Sport si Turism. In cei 8 ani de activitate, platforma de publicitate a promovat peste 1500 de companii, atat start-up cat si consacrate. Companiile cu vechime apeleaza la promovarea prin oferte cu reducere in perioadele mai slabe ca si activitate sau atunci cand lanseaza servicii noi.