fbpx

CRIME amp; INVESTIGATION NETWORK® DIFUZEAZA IN PREMIERA “PROFIL DE CRIMINAL IN SERIE”

Fiecare episod de o ora va prezenta un criminal in serie, iar telespectatorii ii vor urmari pe detectivii care au lucrat la caz, pe martori si, in multe cazuri, pe ucigasi insisi. Printre criminalistii consultati se numara Jim Clemente, agent special FBI la pensie si fost procuror in New York, care a lucrat ca scenarist si consultant la celebrul serial “Minti criminale”, Laura Richards, care a parasit Scotland Yard pentru a deveni consultant al asociatiei britanice a comisarilor-sefi de politie, si James Fitzgerald, fost politist si agent special al FBI.

“Profil de criminal in serie” va fi difuzat in fiecare luni, la 21:30, pe Crime & Investigation Network.

Crime & Investigation Network deschide usile laboratoarelor de criminalistica, ale salilor de judecata si arhivele politiei, descoperind adevarul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibila pe pozitia 305 a telecomenzii UPC, in abonamentul Maxim HD TV.

Crime & Investigation Network ajunge in peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de tari, cu continut tradus in 17 limbi.

A+E Networks UK®, un joint venture intre A+E Networks® si BSkyB, este liderul de piata in distributia posturilor de entertainment si include in portofoliu televiziuni tematice cu continut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD si H2®. A+E Networks UK® s-a lansat in noiembrie 1995, activeaza in 76 de tari, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 85 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 17 limbi.