fbpx

Crezi in astrologie si destinul astral? Iata cum harta natala te poate ajuta sa gasesti mult cautatul sens al vietii

Astrologia, fundamental mai mult decat ceeace reprezinta cititul in stele, este o cale catre adevar, catre cunoasterea sensului incapsulat in orice fapt al vietii. Prin urmare, astrologia este cunoastere a ascunsului. Toate planetele formeaza necontenit modele, matrici care pot fi interpretate si al caror mesaj ne poate ajuta deseori sa aflam ce ne pregateste destinul, ce se afla dupa colt. Este lesne de inteles ca atunci cand ne nastem, acest moment este asociat unei astfel de matrici astrale. De asemenea, este la fel de previzibil ca modelele astrologice din momentul nasterii, ori hartile natale, sa ne mijloceasca modul in care vom primi si vom gestiona energia Totului cosmic. Iata, asadar, cum harta natala te poate ajuta sa gasesti ezotericul sens al vietii.

Previziunile astrologice – viitorul este dezvaluit cui vrea sa auda

Toate planetele formeaza o hora astrala la nasterea noastra, iar prin nastere, inevitabil intram in acest joc al destinului. De precizat previziunile astrologice dezvalui e cui vrea sa auda. Astrele predispun, noi dispunem, daca ne este pe plac si pe forma personalitatii noastre. Fiecare matrice a planetelor determina apartenenta la o zodie, iar fiecarei zodii ii este proprie o planeta. Acestea pot fi Malefice si Benefice, dupa cum urmeaza:
• Marele Benefic Jupiter: iti influenteaza norocul in viata. Daca esti cumpatat, bineinteles. Jupiter stie sa dea cui trebuie si cat trebuie, daca este bine aspectat. Daca nu, are prostul obicei de a augmenta marimea problemelor.
• Micul Benefic Venus: un simbol pentru dragoste, arta, frumos. Influenteaza sentimentele. Aspectat negativ, Venus duce catre dezechilibru pe toate planurile, mai ales in relatiile amoroase.
• Marele Malefic Saturn: Mare Disciplinator sau Mare Invatator, Saturn schimba destine. Saturn in harta astrala predispune spre deciziile limitate, alegeri fundamentale. Saturn este semnul maturizarii astrologice.
• Micul Malefic Marte: atunci cand este aspectat negativ, sau retrograd, Marte pune bete in roate si taraganeaza bunul mers al lucrurilor. Cand iese din retrograd, insa, Marte ajuta. Ii ajuta in special pe Gemeni sa reuseasca in ceea ce isi propun. Aspectat pozitiv, Marte linisteste apele.

Multi au ghinionul de a nu cunoaste cum sa se poarte cu un Benefic, micsorandu-i capacitatile adjuvante, in vreme ce altii sunt suficient de puternici pentru a aduce in favoarea lor un Malefic. Astrologia ne pregateste pentru a sti cum sa ne purtam cu astrele de-a lungul vietii, cum sa le atragem pe cele bune, dar si pe cele rele si cum sa le impacam pe toate, deopotriva.

Revista online Zenivers este un loc unde putem gasi informatii relevante despre subiect, captivante si diverse, precum si un horoscop detaliat. Despre astrologie se pot spune multe, insa capacitatea sa de a interpreta cuadraturi ori, dimpotriva conjunctii benefice, ne ajuta sa gasim mult doritul sens al vietii si sa hotaram noi pentru ceea ce ne sugereaza planetele. Noi dispunem in definitiv, ele predispun, iar astrologia nu se dezminte de acest fapt.